Feature Engineer | non-zzp #KRTZ8024865

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2020
Reageren tot 21 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
Branche Bank- | verzekeringswezen
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als onze nieuwe feature engineer ben jij de bekende ‘spin in het web’. Je bent de verbindende schakel tussen het senior management van Tech Market Leaders Nederland, de DevOps squads en interne applicatiegebruikers. We hebben u nodig om een ​​globaal overzicht te geven van de te nemen stappen en tijdlijnen, de voortgang te rapporteren en uit te leggen aan ons senior management, hen te vertellen waar u hun hulp nodig heeft en zo te escaleren wanneer dat nodig is. Tegelijkertijd werk je samen met hun DevOps-squadrons (meestal producteigenaren) en andere feature-engineers in de verschillende IT-domeinen om ervoor te zorgen dat alles in de goede richting gaat. Wanneer de squadrons problemen ondervinden die ze zelf niet kunnen oplossen en het invloed heeft op de voortgang van de initiatieven die je voert, zullen ze naar je toe komen voor hulp. U hoeft het niet zelf op te lossen, maar u neemt het aan en maakt het waar: u zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost door de juiste mensen erbij te betrekken.

Je bent de aanjager van twee initiatieven:
Multi-Factor Authentication (MFA) implementatie binnen Tech Market Leaders Nederland voor intern gebruikte applicaties. Dit initiatief loopt al geruime tijd (> 1 jaar). Beveiliging en risicobeheer zijn van het grootste belang, aangezien onze klanten een veilige en compliant bank eisen. Door aan deze opdracht te werken draag je bij aan de veiligheid.

  • – Je hebt gedegen ervaring met IT-projectmanagement in een agile omgeving, waar je niet de baas bent maar dingen voor elkaar krijgt met het opbouwen van relaties en het overtuigen van mensen.
  • – Je hebt gewerkt met senior managers in een grote organisatie maar je bent ook in staat om een ​​relatie op te bouwen met IT engineers.
  • – Je bent niet bang om het podium te betreden en voor een groep te spreken.
  • – Je bent handig om relatief individueel te werken. Natuurlijk heb je de steun van ons Chapter en Chapter Lead als je problemen tegenkomt, maar er is geen groot team dat nauw samenwerkt aan de twee eerder beschreven initiatieven.
  • – Je hebt in het verleden wat programmeerwerk gedaan en / of je kunt hands-on IT-ervaring aantonen.
  • – Je bent bedreven in het gebruik van kantoortoepassingen, met name Powerpoint is iets waar je goed in bent en waar je graag mee werkt (… laat gerust enkele van je meesterwerken zien).
  • – Je hebt kennis op hoog niveau van het IT-landschap van banken en bent gemotiveerd om te blijven leren.
  • – Je bent handig met thuiswerken.
  • – Je hebt een IT-gerelateerde universitaire achtergrond (bachelordiploma of hoger).
  • – Je spreekt Nederlands en Engels.

Deze opdracht kan niet obv zzp contract gedaan worden. Tarieven worden omgerekend naar een payroll contract.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners