Enterprise Architect #KRTZ456934

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 juni 2022
Reageren tot 1 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau HBO
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De opdrachtgever is een provider van end-to-end betaaloplossingen voor zowel de MKB ondernemer als grootretail. Belangrijk onderdeel hierbij is de acceptatie en verwerking van de verschillende lokale en internationale betaalproducten. Het betreft een belangrijke speler maar zal in de komende jaren hier nog meer focus op leggen en haar activiteiten verder uitbreiden. Om dit te realiseren is de afdeling Acquiring en Processing Service opgericht om de kennis en verantwoordelijkheden op dit gebied te bundelen. Naast dat dit organisatorische en procesmatige wijzigingen tot gevolg heeft, betekent dit ook dat Acquiring en Processing Services vanuit haar rol de middelen moeten hebben om haar doel te realiseren.

Een belangrijk onderdeel hiervan is de implementatie van een Merchant Acquiring Management Systeem, waarin zowel het administratieve, risico als financiële beheer van onze klanten plaats gaat vinden. Om dit te bereiken hebben wij een uitvraag gedaan bij verschillende leveranciers van Merchant Acquiring Management systemen. De beoordeling van de inzendingen vindt momenteel plaats. De opdracht Om deze verandering te begeleiden zijn we op zoek naar een goede enterprise architect. De architect creëert inzicht op basis van feiten om daarmee het management te adviseren over een efficiënt/effectief IT-landschap wat aansluit op de bedrijfsstrategie.

De Enterprise Architect brengt een (IT) verandering tot stand en werkt samen met benodigde disciplines. De architect toont leiderschap, verricht stakeholder management, doorgrondt waar het echte probleem zit en heeft een gedegen brede kennis van organisaties en IT in het algemeen. Bij voorkeur heeft de architect kennis van elektronische betalingen maar wij snappen dat deze kennis niet voor het oprapen ligt. Je moet in staat zijn kennis snel eigen kunnen maken.

Wat zoeken we?

 • Ervaring met Enterprise architectuur en het begeleiden van grote veranderingstrajecten
 • Een persoon die eigenaarschap toont •Stevige gesprekspartner voor de business (klantgericht en niet klant gezwicht)
 • Communicatief vaardig (komt eenvoudig tot de essentie en weet complexe zaken relatief eenvoudig uit te leggen)
 • Ervaring met het begeleiden van een business transformatie
 • Kennis van betalingsverkeer, bij voorkeur acquiring, is een pre.
 • Zich snel kunnen inwerken in de complexe materie van elektronische betalingen
 • Functionaliteiten kunnen vertalen naar diverse systeemplaten
 • Actief afstemming zoeken en akkoord halen hierop
 • De aan te schaffen software moet worden geïmplementeerd in een technisch en organisatorisch complex landschap (veel stakeholders). Ervaring in complexe organisaties is een pre.
 • Ervaring en kennis van (optimale, kost efficiënte) cloud implementatie is een must.
 • Samen optrekken met integratie specialist om te bepalen waar de bron is van de benodigde data en waar de api’s met diverse connectoren komen.
 • De architectuur en designs goed kunnen uitleggen op de diverse niveaus (o.a. aan het team, de stuurgroep en de Board of Directors).

								
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners