Engineer – Drink- en proceswatertechnologie #KRTZ497205

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 mei 2021
Reageren tot 30 mei 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zwolle
Start datum 1 september 2021
Eind datum 31 augustus 2022
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 76.5 per uur
Verlenging Ja

Opdracht omschrijving

Jouw uitdaging
Iedere dag wordt er in Nederland volop ontwikkeld en gebouwd, zoals nieuwe woonwijken, snelwegen en andere grote infraprojecten. Dit betekent dat wij continu onze drinkwaterinfra-structuur moeten aanpassen om ervoor te zorgen dat al onze klanten 24/7 veilig en lekker drinkwater uit de kraan krijgen. Daarom werkt onze afdeling Ontwerp & Aanleg voortdurend aan het aanleggen van nieuwe leidingen en het verleggen van bestaande. Daarnaast vinden bij de bovengrondse infrastructuur renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats.

Jouw afdeling en functie
De afdeling Ontwerp & Aanleg is een professionele projectorganisatie, die nauw samenwerkt met interne- en externe partners om de Vitens doelen te realiseren. We zoeken dan ook collega’s die gezamenlijk resultaat willen neerzetten, standvastig zijn, passie hebben voor hun vak én onze klanten.

Als ervaren Engineer heb jij een belangrijke regierol in het bepalen en organiseren van het technische resultaat en ben je betrokken bij diverse investeringsprojecten op het gebied van drinkwater-technologie. Je levert vanuit je vakinhoudelijke kennis en kunde een belangrijke bijdrage aan monodisciplinaire projecten of je bent vanuit het vakgebied lid van multidisciplinaire projectteams voor de grootschalige projecten waarin je voor jouw discipline je inbreng afstemt met de overige disciplines. Je past de meest actuele ontwerpstandaarden toe en werkt deze uit binnen de kaders van het project voor geld, kwaliteit en tijd voor jouw discipline. Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en delen van kennis binnen het team, de afdeling. Dit om de efficiency, effectiviteit en innovativiteit van onze projectorganisatie te verhogen. In de functie werk je nauw samen met externe Ingenieursbureaus, leveranciers, aannemers, nutspartijen en Overheden (Rijkswaterstaat, Waterschappen, Provincie, Gemeenten, etc.). Intern heb je contact met collega’s, team-, project- en afdelingsmanagers.

Gevraagd
– HBO WTB diploma (harde eis);
– Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als engineer op het gebied van drink- en proceswatertechnologie;
– Kennis van het drinkwaterproces (waterzuiveringstechnologie) is een eis!;
– Kennis van hydrodynamica (dynamisch en statisch gedrag in leidingen, weten hoe je pompen moet selecteren, etc.);
– Kennis van de projectmanagementmethodiek Prince 2 (pré).

Softskills
– Zelfstandig kunnen werken;;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Samenwerken / teamplayer;
– Analytisch denkvermogen;
– Klantgerichtheid.

Overig:
– Voorkeur kandidaat uit regio Overijssel.
– Betreft, bij gebleken geschiktheid, een langdurige inhuurperiode van 2 tot 3 jaar;
– Betreft grote multidisciplinaire (bovengrondse) renovatie- en nieuwbouwprojecten. Engineers draaien mee vanaf de beoordelingsfase, t/m de ontwerp- en realisatiefase (incl. het opstellen van het programma van eisen en bestekken).
– Beoogde startdatum is 1 september 2021. Halverwege juni zullen de gesprekken plaats vinden.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 3 mrt 2024    Expertise: Financieel medewerker, Overig (Financieel)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024    Expertise: Management (Communicatie & PR), Teamleider, Overig (Communicatie), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Product owner
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners