DWH / ETL Specialist #KRTZ539887

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 oktober 2020
Reageren tot 9 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 februari 2021
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zoeken met spoed een DWH/ETL Specialist voor een opdracht in Amsterdam. De werkzaamheden zijn het analyse van de grote hoeveelheden data deze tegelijk beheren. Daarvoor maken wij gebruik van DataWarehousing. Ben jij iemand die zelfstandig kan werken en ben je communicatief, resultaatgericht en integer. Ben je tegelijk ook die ‘teamplayer’ die met interne- en externe klanten proactief en klantvriendelijk kan benaderen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functiedetails:
• Start: Z.s.m.
• Tarief Marktconform

Profielomschrijving:
Als DWH/ETL Specialist ligt je verantwoordelijkheid in het maken van koppelingen met de bronsystemen en het ontsluiten, transformeren en verwerken van data, zodat het datawarehouse van de juiste data wordt voorzien. In deze rol werk je veel samen met je Business Intelligence collega’s en werk jij vooral aan het backend. Jij bent de dataspecialist tussen bronsystemen en datawarehouse en houd je vooral bezig met laadstrategie vraagstukken, T-SQL, datawarehousing.
Je draagt bij aan het ontwikkelen en optimaliseren van IT-processen en je adviseert hier actief over binnen de organisatie en de projecten. Je ondersteunt de functionele applicatie beheerders.
Verder ben jij verantwoordelijk voor installatie, acceptatie en implementatie van SQL Databases, inclusief beheer.
Jij verdiept je in de bedrijfsprocessen zodat je de wensen en behoeften van de organisatie kent. Vanuit jouw ervaring en creativiteit ben je in staat om IT-oplossingen te bedenken die technisch goed en snel uitvoerbaar zijn. Jij werkt continue aan automatisering en efficiency waardoor de gebruiker sneller waarde uit de data kan halen.

Functie-eisen:
• Je hebt kennis en ervaring op HBO/WO IT niveau.
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring.
• Diepgaande kennis van SSIS, SQL Server, T- SQL, Data modellering.
• Je hebt kennis van database/server technologie.
• Je hebt kennis van scripts (bv. Powershell, cmd).
• Ervaring met Qlikview is een pré.
• Ervaring met Microsoft Azure is een pré.
• Werken met de Microsoft BI Tool Stack

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners