Docent Techniek (2de graads) #KRTZ370081

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 25 mei 2021
Reageren tot 30 mei 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 mei 2022
Aantal uur 36 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Verlenging Nee

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Per 1 augustus 2021 zoeken we een ambitieuze en innovatieve 2e graads lesbevoegde Docent Techniek/ PIE (Produceren, Installeren en Energie).

Als docent heb je de verantwoordelijkheid over de prestaties van de leerlingen in je vakgebied. Met jouw indrukwekkende kennis en ervaring inspireer, motiveer, coach en begeleid je onze leerlingen. Je haalt het beste in leerlingen naar boven. Naast de lessen binnen je vakrichting ontwikkel en geef je ook keuzevakken, die in leerjaar 3 en 4 aangeboden worden. Je maakt deel uit van een team van enthousiaste docenten en werkt samen aan de innovatie van het onderwijs.

Als docent krijg je de kans om invulling te geven in onderscheidt in diversiteit, kansgelijkheid en ambitieuze onderwijsprogramma’s.

Werkzaamheden:
– Je maakt onderdeel uit van het VMBO (bovenbouw)team;
– Je geeft keuzevakken en PIE aan leerjaar 3 en 4 van het VMBO en lessen ‘Talentontwikkeling’ aan de onderbouw. Dit zijn lessen waardoor de leerlingen ervaren wat techniek is en wat dit voor hen kan betekenen;
– Je neemt deel aan onze ‘Community of Practice’, waarbij je de ondersteuningsbehoeften van je leerlingen goed in kaart brengt en vaststelt hoe leerlingen ervoor staan op didactisch en sociaal emotioneel gebied;
– Je houdt de ontwikkelingen in je vakgebied bij en integreert deze in je lessen.
– Het vak techniek worden niet meer apart aangeboden maar is samengegaan met het vak beeldende vorming in een nieuw vak Toegepaste Vormgeving. Ook wordt samengewerkt in het project ‘Sterk Techniek Onderwijs Amsterdam’ (STOA) aan de nieuw op te richten TechSchool. Onze docenten leveren een bijdrage aan het nieuwe curriculum van deze TechSchool en de uitvoering van programma’s.

Functie-eisen:
– Het motiveren, inspireren en het verleiden van leerlingen tot betere prestaties zit in je genen;
– Je werkt conform de geldende richtlijnen;
– Je bent minimaal 2e graads bevoegd voor techniek en in het bezit van de benodigde aantekeningen PIE;
– Je bent bereid om je de komende jaren in te zetten voor het stimuleren van techniekonderwijs t.b.v. onze school, maar ook binnen heel Amsterdam.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Projectbeheerser
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners