Devops-medewerker (specialisatie: Testing) #KRTZ173904

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juni 2022
Reageren tot 14 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Almelo
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 juni 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je draagt bij aan het testen van onze applicaties: zowel GUI-testen als de integratie in het Blueriq low-code platform. En ook de functionele testen middels flows: happy en niet-happy flows, in de complete solution. Naast functioneel kun je ook technisch en non-functional testen, middels Robot, maar ook heb je zin in verdiepen in load- en performance tests, en security tests. Je testen breng je onder in een geautomatiseerde variant in Robot Framework, zodat ze herhaalbaar en stabiel zijn, en passen in de continuous integration straat (gebaseerd op Jenkins). Je helpt om de verouderde tests van Fitnesse over te zetten naar het Robot Framework. Je bijdrage dient zich te conformeren aan de werkwijze van het team, geënt op de invulling van de definition of done. Je vormt in de loop van tijd een helikopterview wat betreft de algemene kwaliteit van de software en de testen. Zodat je adviserend kunt gaan optreden.

Wat heb je daarbij nodig?

Theoretische kennis van software testen, met als uitgangspunt ISTQB, waarin je dan ook gecertificeerd bent of zo gauw mogelijk wordt. Daar wil je zelf ook in investeren, uit enthousiasme voor het vak. Je ontwikkelt autonoom kennis van exploratory testing en past dit toe in je werk. Je laat ons zien dat je actuele kennis hebt opgedaan van het test vakgebied, via o.m. bronnen op internet, blogs en we gaan merken aan je dat je kennis hebt van vooraanstaande auteurs/boegbeelden op actueel testgebied. Ook laat je dit merken door je aanvullende trainingen via je werkgever. Wij zien in de kennismaking graag iemand die de potentie heeft om zich tot een stevige gesprekspartner over software testen in een agile team te ontwikkelen. Je communiceert makkelijk en stemt uit jezelf met je omgeving en teamleden af, op zeer frequente basis, en pro-actief.

Eisen
Opleiding, Certificaten, Kennisniveau
– ISTQB Foundation
– ISTQB Agile Tester (incl. certificering)

Werk- en denkniveau
– HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar via diploma en/of werkervaring en/of motivatie.

Wensen
Competenties
Kennis van berichtverwerking in (een keten van) ICT-systemen, middels XML-en XSLT-berichten.
Vanuit stage of afstuderen, of een bijbaan, ervaring opgedaan in een agile omgeving. Kandidaat heeft zich verdiept in het vakgebied Software Testing.

Aanvullende kennis
De werkgever en/of detacheerder van de kandidaat komt aantoonbaar met een begeleidend opleidingsplan voor de kandidaat, mee te sturen in de inschrijving.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners