Deelprojectleider Evenementen en Opleiding #KRTZ3681057

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 januari 2020
Reageren tot 29 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 12 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris €4.500 - 5.000 €4.000 - 4.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Geplande data selectiegesprek(ken): In de week van 3 februari 2020, of zoveel eerder als mogelijk, zullen de selectiegesprekken plaatsvinden.

Gewenste profiel
Samen met een event manager die voor het logistieke gedeelte verantwoordelijk zal zijn, zoekt de organisatie een deelprojectleider die zelfstandig het inhoudelijk gedeelte ontwerpt, opzet en coördineert. We zoeken een kandidaat die verstand en ervaring heeft met het opzetten van meerdaagse events en ervaring heeft met het ontwikkelen van ondersteunend opleidingsmateriaal over design thinking en service design en deze toegepast heeft in opleidingen.

Eisen
1.    Regie: Aantoonbare ervaring met regie en coördinatie van ten minste 3 design sprints
2.    Learning: Aantoonbare ervaring met het opzetten van ten minste 3 online learning modules over een relevant onderwerp (zoals design thinking, design sprint, service design)
3.    Content: Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van allerlei materialen (content en communicatie-uitingen) ten bate van ten minste 3 design sprints
4.    Programma: Aantoonbare ervaring met het ontwerpen van programma’s van ten minste 3 design sprints
5.    Aantoonbare ervaring (motivatie schriftelijk aanleveren) met innovatie op het gebied van (digitale) dienstverlening binnen de overheid.
6.    Kennis van de belangrijkste ontwikkelingen in de publieke sector, specifiek rondom nieuwe manieren van productontwikkeling. Motivatie mondeling in een eventueel selectiegesprek.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 5 aug 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 jul 2024    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Amersfoort    Uiterste reactiedatum: 15 jul 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 14 jul 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners