Data Scientist (sr.) #KRTZ5179682

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 december 2020
Reageren tot 28 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Gouda
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Gemeente, Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Data Scientist gezocht in Gouda aantoonbare meerjarige ervaring met Data warehouse en Business Intelligence concepten, data modelering, data architectuur en ETL proces modelering.

Je bent als Lead Business Analist lid van een scrum team binnen het Metis (Met Informatie Sturen) programma en verantwoordelijk voor het het analyseren en ontwerpen van management informatie voorziening binnen DJI. Het is jouw verantwoordelijkheid om met senior users de af te dekken informatiebehoefte vast te stellen, en deze vast te leggen in een ontwerp. Je ondersteund de product owner in het samenstellen en prioriseren van de product backlog voor de realisatie van de gespecificeerde informatiebehoefte. Je bent onderdeel van een scrum team en daarbinnen verantwoordelijk voor het inhoudelijk leiden van het team in refinement en planning en realisatie van geprioriseerde userstories. Je ondersteund de product owner en senior users in de acceptatie en adoptie van opgeleverde producten. Daarnaast ben je als lead ook het aanspreekpunt en inhoudelijk sturend over de verschillende scrum teams binnen het programma Metis, in het borgen en verbeteren van aanpak, architectuur, werkwijze en standaarden.

  Het project waarin jij je rol als Data Scientist zal vervullen valt onder de afdeling Project Management en Implementatie.

  Functie-eisen:

  • HBO of WO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld een afgeronde WO opleiding op het gebied van Bedrijfskundige Informatica, Business Analytics, Business IT & Management of Technische Bedrijfskunde.
  • Kennis van, en aantoonbare meerjarige ervaring met Data warehouse en Business Intelligence concepten, data modelering, data architectuur en ETL proces modelering. Je hebt je bewezen als trekker van professionalisering in een eenduidige werkwijze op BA, ETL en Test processen (10 jaar ervaring).
  • Evaring in het borgen en verbeteren van standaard werkwijze en architectuur van een DWBI omgeving, in een agile omgeving met meerdere onafhankelijke scrum teams, kennis van- en ervaring met toepassing van SAFe is een pre (10 jaar ervaring).
  • Kennis van, en aantoonbare meerjarige ervaring met DWBI technologie: Oracle Developer, Informatica PowerCenter/Developer, SAP Business Objects, Qlik, SAP PowerDesigner (5 jaar ervaring).
  • Kennis van, en aantoonbare ervaring met het verantwoord (ethisch, juridisch, privacy) omgaan met gevoelige data (5 jaar ervaring).

   

  Functiewensen:

  • Het hanteren van SAFe werkwijze om over teams samenhang en verbetering in architectuur en werkwijze te realiseren
  • Het ondersteunen van de productowner van het platform Metis in het samenstellen en prioriseren van epics/userstories op de generieke onderdelen van het platform, inclusief technical debt management;
  • Werken in multidisciplinaire teams, goed in staat de verbinding te leggen en te houden met ontwikkelaars, analisten, architect en beheer; Werken met een heterogene businessgroep in een overheidsomgeving met uiteenlopende wensen en belangen;
  • Goed in de verbinding leggen tussen klantwensen en ICT realisatie;
  • Goede communicatie in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. 

  CV's graag in het NL met motivatie en vermelding van tarief.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners