Data Reporter #KRTZ4179660

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 september 2022
Reageren tot 12 september 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 januari 2023
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
ZZP tarief € 65 - € 78 per uur

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht

 

Opdracht: Data Reporter (16 uur)

 

Locatie: Utrecht/ Hybride werken

Reageren voor 12 sept, 15.00u.

 

Als Data Reporter realiseer je juiste, informatieve en bruikbare rapportages en trendanalyses. De functie richt zich met name op zorgen voor management informatie in het domein Leren & Presteren. Er moeten rapportages worden ontwikkeld die jij specificeert en ontwikkelt of laat ontwikkelen. Denk hierbij aan de voortgang van onze opleidingsuitvoeringen versus begroting en het gebruik van het beschikbare budget.
Je bent verantwoordelijke voor de juiste en tijdige aanlevering van rapportages rond Diversiteit & Inclusie, Sourcingrapportage voor de Raad van Bestuur en voor onze State of the People. Uiteraard leggen we tot in detail uit wat dit inhoudt! In de overige tijd help je het team bij de ad hoc vragen die binnenkomen.

Data Analytics wordt steeds belangrijker, ook binnen HR. Het sturen vanuit cijfers en feiten helpt om zowel op tijd de juiste activiteiten te kunnen blijven bieden die nodig zijn voor het NS van vandaag en morgen, maar ook om binnen afgesproken budget en taakstellingen te blijven.
Je faciliteert je team bij het beantwoorden van businessvragen door middel van kwantitatieve methoden, gebruik makend van HR data en processen. Daarnaast is er binnen HR veel werk te verrichten op het gebied van databeschikbaarheid en datakwaliteit. Hierin pak je een proactieve rol, want jij bent immers degene die aan de slag moet met de data. Je denkt vanuit de gebruiker, je weet wat zij nodig hebben en probeert het voor hen zo makkelijk mogelijk te maken.
Hier gebeurt het:
Je gloednieuwe stoel staat klaar op de tiende verdieping van ons hoofdkantoor in Utrecht. Dit is wel steeds een andere stoel, want we werken op flexplekken! Je wordt onderdeel van het People Analytics team dat in totaal uit zes personen bestaat. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de analyses en dus het versterken van data gedreven werken bij HR. Natuurlijk helpen we je op weg en kun je rekenen op begeleiding om dataverwerking uit te voeren in de praktijk en ons bedrijf goed te leren kennen.
 

Ervaringseisen
• HBO/ WO werk- en denkniveau 
• Je kunt IT systemen doorgronden en hun processen begrijpen om daar informatie uit te halen.
• Je bent nauwkeurig en vanzelfsprekend goed met cijfers en bent in staat om data om te zetten naar informatie waarmee managers kunnen sturen.
• Je hebt aantoonbare ervaring met vergelijkbare werkzaamheden.
• Je bent gevorderd in het gebruik van bijvoorbeeld Excel en dashboarding.
• Ervaring met crunchr is een Pre
• Je werkt graag in een team.
• Je blijft niet achter je bureau zitten, maar stapt op mensen af en brengt mensen en processen in beweging.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners