Data Analist | Database Marketeer #KRTZ1605109

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 februari 2020
Reageren tot 11 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie 's-Hertogenbosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris €3.000 - 3.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Data Analist – Database Marketeer
Ben jij de creatieve Database Marketeer die veel energie krijgt om onze Sales & Marketing activiteiten op basis van data te verbeteren? Verras ons dan met jouw sollicitatie op de functie van Database Marketeer! Bij ons gebruikt de Database Marketeer CRM, Gedragsdata en Modeluitkomsten om een optimale Customer Journey te realiseren. Je snapt het spel tussen commerciële doelstellingen, het managen van een integrale customer journey, en wat je aan data nodig hebt om campagnes nog effectiever te maken, terwijl je tegelijk zorgt dat het campagne proces blijft draaien. Hoe effectiever en efficiënter de customer journey is, hoe beter jij je werk doet. Feeling inspired?

Zet je samen met ons de wereld op zijn kop? Bouw samen met ons aan de meest effectieve en efficiënte customer journey voor de acquisitie en retentie van klant. Je bent een steunpilaar en sparringspartner voor marketeers zodat we samen waardevolle klanten acquireren plus behouden, en daarnaast ons marktaandeel kunnen uitbreiden. Als database marketeer maak jij het verschil als het gaat om:
• Verzamelen, beoordelen, prepareren en analyseren van data(sets) & doelgroep selecties ter uitvoering en optimalisering van onze campagnes
• Het respectvol omgaan met onze klantgegevens en de consument voorop zetten in onze commerciële communicatie processen
• Het creëren en uitbouwen van onze commerciële customer journey, en deze visualiseren
• Het bouwen van beheersbare en geautomatiseerde processen en het helpen deze te moderniseren.
• Je zit op het snijvlak van de techniek (SQL) en de business, en je zorgt dat het campagne proces elke dag blijft draaien

Eisen
Werken als één team om onze klanten voor ons te winnen. Dat geeft pas een boost. Met jouw eigenaarschap en expertise weet je mensen te overtuigen. Of juist niet! Want je gaat alleen voor successen die ertoe doen. Door continu kritische vragen te stellen en de spiegel voor te houden ziet het team jou als kartrekker. Met jouw overtuigingskracht steek je anderen aan om iedere dag de beste resultaten te leveren. Haal je het beste uit de klant en dus voor de organisatie? Dan heb jij het totaalplaatje als je ook in het bezit bent van:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau met een achtergrond in een sterk kwantitatieve richting
• Zeker 3 jaar kennis en werkervaring op het gebied van database marketing of data analyse
• Ervaring met SQL en Qlik, ervaring met Python of Rapid Miner
• Kennis van de markt en/of business domein (bijvoorbeeld Marketing, Operations of Finance)! Mooi meegenomen
• Overtuigend, onafhankelijk denkend en adviesvaardig. Proactieve en gedreven werkhouding
• Goed kunnen schakelen tussen verschillende niveaus (presentatie aan specialisten maar ook senior management), goede communicatie- en presentatievaardigheden.

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo heb je sterke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal die goed van pas komt tijdens de regelmatige nationale en internationale contacten. Je bent in staat om nieuwe inzichten en/of modellen vanuit de beschikbare data toe te passen voor commerciële doeleinden. Zo draag je bij aan het halen van de businessdoelstellingen.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners