Corporate Recruiter #KRTZ296341

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juli 2021
Reageren tot 12 juli 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Binnen het recruitmentteam is iedere Corporate Recruiter verantwoordelijk voor een of meerdere aandachtsgebied(en) binnen de organisatie. We spelen in op de behoeften van de business. Dit betekent dat je breder ingezet zult worden wanneer dit nodig is.
•    Als Corporate Recruiter sta je middenin de business, schakel je direct met Hiring Managers en word je gezien als professioneel advies- en sparringpartner over operationele en strategische recruitmentzaken.
•    Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces: van intake tot aanbod. Je zorgt voor het juiste service level richting de business. Daarnaast zet je ook de kandidaat centraal en zorg je voor de juiste “candidate experience”.
•    Je bent een geboren netwerker en bent in staat om binnen korte tijd jouw interne én externe netwerk op orde te hebben.
•    Tevens kan je perfect anticiperen op de behoeften van de business met de meest relevante, innovatieve en efficiënte zoekkanalen in de steeds veranderende markt.
Kortom: een brede functie waarin je in staat bent vele ballen in de lucht te houden, maar vooral de kans krijgt om jouw toegevoegde waarde als Corporate Recruiter te laten zien en het verschil te maken!

Waar ga je werken?

Wil jij jouw superkracht inzetten om te zorgen dat wij de juiste mensen aan boord hebben om onze doelstellingen te halen?

Binnen HR Services zetten we met het interne Recruitment team stappen richting talent-acquisition, met focus op kwaliteit en een langetermijnvisie. Het Recruitment team werkt als strategische recruitmentpartner samen met de business om in een strak en soepel proces het juiste talent aan te trekken. Wij geven proactief advies aan onze managers hoe wij op de meest efficiënte manier een diverse groep kandidaten aan kunnen spreken. Wij nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en voelen ons verbonden met de business én de kandidaten door het hele proces.

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een Corporate Recruiter met zichtbare passie voor het recruitmentvak, die stevig in zijn of haar schoenen staat en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Je bent in staat om een sterke operatie te draaien en vindt het leuk om projecten te starten en te implementeren. Sociaal, ondernemend en zelfstandig zijn kernwoorden die jou perfect omschrijven.

Daarnaast beschik jij over de volgende kwalificaties:
•    Ruime ervaring als Recruiter (corporate of bureauzijde)
•    Opleiding op HBO of WO niveau
•    Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden: jij past jouw communicatiestijl moeiteloos aan de doelgroep aan
•    Kunt je bewegen binnen een grote internationale organisatie
•    Flexibel, proactief en ondernemend
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jun 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 25 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners