Coördinator werkvoorbereiding #KRTZ584118

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 mei 2024
Reageren tot 28 mei 2024
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Noord- Holland
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht

Team Voorbereiding en Uitvoering voert de volledige keten uit van projecten in de openbare ruimte: van ontwerp tot aan beheer. Door vertrek van een coördinator neem je een groot deel van zijn taken over en stuur je direct de vakgroep Werkvoorbereiding aan. Deze vakgroep bestaat uit 5 ervaren en 1 junior civiele werkvoorbereiders, 2 ervaren en 1 junior cultuurtechnische werkvoorbereider, een calculator/werkvoorbereider. De vakgroep Directievoering en Ontwerp hebben ieder een eigen coördinator. De vakgroep Water, Riool en Milieu en de projectleiders worden door de teammanager aangestuurd.

Samen met de teammanager Voorbereiding en Uitvoering en de andere coördinatoren zet je de lijnen uit. Naast een inhoudelijke opgave is het ook van belang dat je meedenkt en doet in de verandering van het team.

Als coördinator stuur je op het proces, de samenhang van alle projecten en houd je het overzicht op de totale portefeuille, rekening houdend met de bestuurlijke dynamiek. Dit doe je met behulp van de door jou te beheren integrale teamplanning en de bijhorende capaciteitsbesteding. Ook draag je zorg voor de projectintake waarbij je helder krijgt wat de opdracht is en deze op een juiste wijze in het team belegt. Dit doe je uiteraard niet alleen, samen met de coördinator ontwerp en de coördinator directievoering vorm je de ruggengraat van het team. Van daaruit ben je mede verantwoordelijk voor de integrale afstemming van de bedrijfsvoering en het delen van interne en externe signalen en contacten.

Team Voorbereiding & Uitvoering
Het team Voorbereiding en Uitvoering is onderdeel van de afdeling Leefomgeving en voert de volledige keten van openbare ruimte projecten uit: van ontwerp tot aan beheer. De opgave van team is het vervangen van 6,5 km riool en daarbij de straat integraal te herinrichten, daarnaast is het team het ingenieursbureau voor de gemeente en draaien de teamleden mee in alle projecten en gebeidsontwikkelingen.

Vereisten
1. Een afgeronde opleiding op minimaal mbo bachelor niveau op het gebied van civiele techniek of cultuurtechniek;
2. Uiterlijk beschikbaar per 1 juli 2024 voor minimaal 32 uur per week;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in een coördinerende rol in de civiele techniek of cultuurtechniek;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar ten aanzien van werkvoorbereiding;
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in een coördinerende rol in de civiele techniek of cultuurtechniek (35 punten);
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar ten aanzien van werkvoorbereiding op het gebied van openbare ruimte projecten (30 punten);
7. Aantoonbare kennis van de RAW systematiek én de UAV (15 punten);
8. Aantoonbare kennis van CROW richtlijnen (10 punten);
9. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Civiele techniek of Cultuurtechniek (10 punten).

Geef in je cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
• Daadkracht & resultaatgerichtheid;
• Je toont eigenaarschap: geeft en neemt verantwoordelijkheid, komt afspraken na;
• Helicopterview;
• Omgevingsbewustzijn (politiek en organisatie sensitiviteit);
• People skills (verbinden feedbackgeven en aanspreken);
• Je communiceert makkelijk en helder, zowel mondeling als op papier.

CV vereisten
• CV in Word Format plus motivatie en voorzien van gewenst tarief

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 27 jun 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners