Content Marketeer #KRTZ558168

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 maart 2023
Reageren tot 9 april 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Financiële dienstverlening, Recruitment
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Content Marketeer

Locatie: Utrecht
Uren: 36 pw
Duur: 8 mnd + optie op verlenging
Contract type: Freelance is geen optie maar wij kunnen je een tijdelijk contract bieden.

Content Marketeer

Weet jij als geen ander wat de wensen zijn van onze (toekomstige) medewerkers? En kun je die vertalen naar een contact- en servicestrategie die medewerkers wereldwijd in hun kracht zet en bijdraagt aan werving en behoud? Ontdek jouw mogelijkheden.

Jij & jouw functie
Als Content Marketeer ken je de geheimen van marketing en communicatie en weet je medewerkers te bereiken en te bewegen. Je begrijpt als geen ander hun behoeften en vertaalt die naar betere journeys en nieuwe services die medewerkers helpen. Je analyseert welke journeys belangrijk zijn voor medewerkers en impact maken voor onze eindklanten, daarbij werk je samen met andere afdelingen die deze data kunnen leveren, of ga je aan de slag met medewerkers onderzoek. Je ontwikkelt ook communicatieplannen voor de arbeidsmarkt en werkt aan een sterk werkgeversmerk. Daarbij weet je precies waar je doelgroepen kunt vinden en hen kan interesseren in werken bij de opdrachtgever.


In grote lijnen

Je werkt voor het Chapter Employee Marketing & Communication binnen het HR domein.
Dit is een nieuwe afdeling die bestaat uit zon 30 marcom professionals. Daarmee zet de opdrachtgever in op het verbeteren van het employer brand, employee impact en medewerkers tevredenheid wereldwijd.
Je ontwikkelt campagnes, introduceert nieuwe diensten richting medewerkers bijvoorbeeld op het gebied van wellbeing of hybride werken, je optimaliseert de interne HR paginas en journeys op basis van data inzichten, je zorgt voor meer zichtbaarheid en een betere positie op de arbeidsmarkt.
Zo deel jij jouw talent 36 uur per week als Content Marketeer.

Samen bereiken we meer dan alleen
We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van Chapter Employee Marketing & Communication. Onze opdrachtgever is verkozen tot marketing company of the year 2022. Een nieuw tijdperk breekt aan waarbij jij onderdeel uit kan maken van een nieuwe afdeling. Misschien wel de eerste in Nederland, die juist deze marketing- en communicatiekennis gaat inzetten om naast het adviseren van klanten, nu ook onze medewerkers wereldwijd te helpen met het maken van de juiste keuzes. De 31 mensen van Chapter Employee Marketing & Communication staan al op je te wachten. Aan jou om ze te versterken bij het laten uitblinken van iedere medewerker wereldwijd, zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen en dit een positief effect heeft op onze arbeidsmarktpositie. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 enthousiast team!

Over Rabobank gesproken: we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen. Jij & jouw talent Hebt minimaal 4 jaar marketing ervaring. Je bent sterk in klantbehoeften doorgronden en vertalen naar contactstrategieën. Bent in het bezit van een HBO/WO diploma in marketing. Je voelt je comfortabel in een rol die je zelf mag invullen en vrijheid ervaart. Je hebt projecten geleid en weet anderen te inspireren om een bijdrage te leveren. Je durft op onderzoek uit te gaan en zoekt antwoorden zelf bij elkaar, door te netwerken

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 8 jun 2023    Expertise: Data analist, Business analist, Data engineer, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2023    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2023    Expertise: Data analist, Data engineer, Data consultant, Data manager, Overig (Sociaal Domein), Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 11 jun 2023    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

Onze partners