Content Marketeer / DM – interim #KRTZ3224430

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 maart 2022
Reageren tot 29 maart 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 8 maart 2022
Aantal uur 38 uur, 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Retail, Gas | Energie | Water
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht:

Opdracht: Content Marketeer /  DM – interim

Locatie: Amsterdam
Startdatum: medio april
Einddatum: mei 2022
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 24 uur
ZZP mogelijk: nee, wet DBA vacature. Inzetten op basis van project payroll contract

Reageren voor 28 maart, 16.00 uur

 

Opdrachtomschrijving

Marketing is het commerciële hart binnen de BU Region NL/UK. De klant staat bij ons op nummer 1, daardoor weten wij wat een (potentiële) klant nodig heeft en hoe hij wil worden benaderd. Wij zijn verantwoordelijk voor zowel particuliere klanten als MKB klanten.

Voor de doorontwikkeling van content en campagnes, zijn we op zoek naar versterking van een content marketeer met ervaring in creatie van DM, e-mail en online campagnes en content. In deze rol werk je mee aan de doorvertaling van merkboodschap en proposities in content op de website, online gepersonaliseerde pagina's  en campagne uitingen (webpagina’s, DM, e-mail, advertenties, video). Dit doe je in samenwerking met de marketeers en de collega content marketeers.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Content maken voor campagne assets (E-mail, DM, telemarketing, Door to door, online campagnes).
 • In samenwerking met de marketeers verantwoordelijk voor een juiste briefing van de kanalen. Dit betreft overzicht behouden in schema’s met verschillende doelgroepen, proposities en content.
 • Content schrijven voor webpagina’s en bouwen van webpagina’s (in EPI server).
 • Content aanpassen in verschillende contentsystemen voor de verschillende kanalen. 
 • Productie van campagne assets.
   

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een commercieel gedreven content marketeer, gemotiveerd om de beste customer journey in te richten voor onze klanten. Je hebt ervaring met het creëren van salescontent voor verschillende kanalen, waaronder e-mail en DM en bent gedreven om de resultaten te verbeteren. Bijvoorbeeld door innovatie van campagnes met personalisatie of het bedenken van creatieve campagne ideeën.

Jij bent gestructureerd denker en kan overzicht bewaren in campagnestructuren. Én je hebt affiniteit met vergroenen van de energie markt en bent een trotse vertegenwoordiger van ons merk en onze purpose: het mogelijk maken van fossielvrij leven binnen één generatie. 

Daarnaast vragen wij:

 • Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding 
 • Minimaal 2 jaar ervaring met content redactie en content marketing in een commerciële omgeving met aantoonbare resultaten op het gebied van sales gedreven marketing en campagnes.
 • Kennis van online kanalen, targetting en (online) media.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners