Conciërge MBO college #KRTZ4628339

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 april 2022
Reageren tot 25 april 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Purmerend
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 augustus 2022
Aantal uur 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Branche Onderwijs | Educatie

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Conciërge MBO college

Locatie: Purmerend
Startdatum: z.s.m.
Duur: 01 juli 2022
Optie op verlenging: nee
Uren per week: 40 uur
ZZP mogelijk: nee. 

Reageren voor 24 april, 15.00u.

De conciërge taken behelzen het verlenen van ondersteunende taken ten behoeve van het functionele verblijf van gebruikers in en buiten het gebouw alsmede het verlenen van ondersteunende diensten aan deze gebruikers van het gebouw. Je draagt zorg voor de toegankelijkheid, de veiligheid en het functioneel gebruik van het gebouw, verricht ondersteunende diensten, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen en verricht op verzoek incidenteel voorkomende overige werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau. Je treedt vaak op als eerste aanspreekpunt van onze school. Deze representatieve rol komt zowel telefonisch als fysiek tot uiting in de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast verricht je ook administratieve werkzaamheden zoals de absentenadministratie. En rapporteer en bespreek je ongewenst gedrag van leerlingen met de leerling coördinatoren.  Je surveilleert tijdens pauzes, begeleidt geschorste leerlingen en zorgt voor opvang van uit de les gestuurde leerlingen. Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en installaties is bij aanvang van het dienstverband nadrukkelijk tijdelijk ook een taak van de conciërge. De scholen zijn in hetzelfde gebouw gevestigd.

 

 

Wat breng jij mee?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een goede pedagogische omgang met leerlingen;
  • Je bent technisch vaardig in het beheer en onderhoud van gebouwen;
  • Je hebt praktische gerichte kennis van gangbare procedures;
  • Je bent nauwkeurig, zorgvuldig en communicatief vaardig;
  • Je hebt goede computervaardigheden en je bent in staat om een computersysteem eigen te maken.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 6 jun 2023    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Haarlem    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2023    Expertise: Projectmanager ICT, Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Product owner
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 8 jun 2023    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 4 jun 2023    Expertise: Consultant, Implementatiemanager, Kwartiermaker, Overig (Management & Consulting)

Onze partners