Communicatiemedewerker (tijdelijk) #KRTZ0341705

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 mei 2023
Reageren tot 23 mei 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 4 juni 2024
Aantal uur 16 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Communicatiemedewerker (16 uur) 

Locatie: omgeving Rotterdam
Startdatum: 5 juni 2023
Einddatum: 4 juni 2024
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 16 uur
ZZP mogelijk: Nee (payroll basis)

Sluitingsdatum: 24 mei 2023 om 16:00 uur

Voor de afdeling communicatie zoeken we een communicatieprofessional met een aantal jaar ervaring. Wil jij werken in een organisatie waar alle ruimte is voor jouw frisse blik, expertise en ondernemerschap? Wil je ook ervaring opdoen op verschillende thema’s binnen het Sociaal Domein? Dan is dit jouw kans om je loopbaan een flinke boost te geven!

Wat ga je doen?
De afdeling communicatie heeft het druk! We willen weten wat er speelt in de dynamische samenleving om daar rekening mee te houden en op te anticiperen in onze uitingen. Met een enthousiast en gedreven team werken we daarom aan eerlijke, toegankelijke en begrijpelijke communicatie voor de burger en we betrekken hen actief bij beleid en besluiten?

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden hebben we ruimte voor een communicatiemedewerker.
Als communicatiemedewerker stuur je de webredactie en het contentproces aan. Hiervoor redigeer, plaats en/of schrijf je content voor de websites en social media. Je zorgt ervoor dat de informatie juist, actueel en aantrekkelijk gepresenteerd wordt en bewaakt als eindredacteur de kwaliteit. Je zorgt voor de samenhang tussen teksten op alle online kanalen, zoals Twitter, LinkedIn en  Facebook, zodat alle uitingen een consistent geheel vormen. De bewaking van de huisstijl is hier ook onderdeel van. Je denkt ook mee over de navigatiestructuur van de website. Is deze logisch en intuïtief? Je werkt met het contentmanagementsysteem Drupal. Daarnaast lever je een bijdrage in het bedenken en stimuleren van beeldcommunicatie en creatieve (digitale) werkvormen om met de burgers en onze partners in gesprek te gaan. Praktische vragen van collega’s over website(s) en webtoepassingen beantwoord je. 
Deze plek brengt met zich mee dat je meedraait in de crisispiketdiensten. Dit betekent dat je eens in de zes a zeven weken een week 24/7 telefonisch bereikbaar bent voor eventuele crisissituaties. 

Ook ben je inzetbaar voor communicatieprojecten op diverse beleidsterreinen binnen het Sociaal Domein. Je biedt hands-on communicatieondersteuning en helpt bijvoorbeeld mee bij de organisatie van participatiebijeenkomsten. Je schrijft en redigeert teksten voor bewonersbrieven, nieuwsbrieven en nieuws- en persberichten. Ook coördineer en redigeer je content voor social media. Daarnaast begeleid je ook campagnes waarvoor je deels zelf middelen zoals flyers, brieven enzovoorts produceert of laat produceren. Je ondersteunt doorlopend projectleiders en beleidsmedewerkers binnen het Sociaal Domein over communicatievraagstukken.
 

  FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van (online) communicatie, marketing, media of journalistiek;
  • Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring als communicatiemedewerker bij een gemeente of overheid; 
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend.
  • Je hebt kennis van social media en bij voorkeur van contentmanagementsystemen of je bent bereid hiervoor trainingen te volgen;
  • Je bent bekend met het maken van omgevingsbeelden of bent bereid hiervoor een training te volgen.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners