Communicatieadviseur #KRTZ516551

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 juni 2022
Reageren tot 30 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum 15 augustus 2022
Eind datum 31 januari 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur, 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 - € 100 per uur
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

*** Heb je interesse in deze Communicatie opdracht? Solliciteer direct. De opdracht wordt gesloten op moment dat de juiste kandidaat is gevonden.***

Wat doe je ?

Als Adviseur Corporate Communicatie ben je verantwoordelijk voor het versterken van de reputatie. Je geeft daar samen met je collega’s richting en uitvoering aan. Je zorgt voor geïntegreerde communicatie op impactvolle en vaak bedrijfskritische onderwerpen. Je bent verantwoordelijk voor het versterken van de reputatie. Je geeft daar samen met je collega’s richting en uitvoering aan. Je zorgt voor geïntegreerde communicatie op impactvolle en vaak bedrijfskritische onderwerpen. En je zorgt voor de uitvoering ervan, samen met collega’s van andere afdelingen.
In deze rol ben je gesprekspartner voor de diverse interne opdrachtgevers (op senior managementniveau). Het zwaartepunt van jouw rol ligt op interne communicatie maar altijd met een brede blik. Je produceert een breed scala aan onderwerpen. Het is belangrijk om je snel te kunnen verdiepen in vraagstukken en de impact daarvan voor de verschillende interne en externe doelgroepen. Je staat aan de lat voor interne en externe communicatiestrategie en -uitwerking van verschillende onderwerpen. Van duurzaamheid tot werkgeverschap en van leiderschap tot transformatie.

Wat neem je mee:

  • Je kunt snel schakelen,
  • Je bent een echte doener,
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke rol,
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding,
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden om strategisch te kunnen adviseren,
  • Je kunt overzicht houden.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners