Communicatieadviseur duurzaamheid #KRTZ0312664

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 oktober 2020
Reageren tot 20 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Baarn
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
ZZP tarief € 72 per uur
Salaris €3.500 - 4.000 per maand
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen met gemeentebestuur en het management. Elke dag is anders met collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners en ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

De organisatie is flink in beweging. De focus van de gemeente Baarn is gericht op het centraal stellen van de klant en het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening. Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: lef, samenwerken, klantgericht, transparant, betrouwbaar en flexibel. De organisatie van de gemeente Baarn bestaat uit vier domeinen: Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein en Ondersteunend domein. Het programma duurzaamheid valt functioneel onder het fysieke domein.

Programma Duurzaamheid
De gemeente heeft de ambitie om in 2030 zoveel mogelijk klimaatneutraal te zijn. In dit kader is een programma duurzaamheid ingericht. 

Eén van de belangrijkste doelstellingen is om inwoners en bedrijven te stimuleren hun pand te gaan verduurzamen. Vanaf 2021 willen we hier middels campagnes volop op inzetten zodat er ieder jaar meer panden in Baarn verduurzaamd worden. Daarnaast gaan we met inwoners en bedrijven samen per wijk bekijken hoe en wanneer hun wijk over kan gaan op aardgasvrij verwarmen. Ook hier willen we het advies en praktische ondersteuning van de communicatieadviseur: op welke wijze betrek je pandeigenaren uit de wijk bij een dergelijk ingrijpend proces?

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je ontwikkelt een strategisch en operationeel communicatieplan voor duurzaamheidsprojecten van de gemeente.
  • Je zorgt samen met een collega-adviseur en projectleider duurzaamheidprojecten voor adequate advisering en uitvoering van campagnes mbt de zogenaamde no-regret maatregelen.
  • Je begeleidt en organiseert participatie bijeenkomsten voor wijkuitvoeringsplannen in samenwerking met de projectleider energie transitie.
  • Je ondersteunt de projectleiders op het gebied van communicatie/participatie.

 

Gevraagde eisen
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als senior communicatieadviseur binnen een gemeentelijke instelling.

Wensen
3. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Communicatie;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als senior communicatieadviseur binnen een gemeentelijke instelling op het gebied van duurzaamheid;
5. Aantoonbare werkervaring met participatie en/ of co-creatie in samenwerking met andere partijen;
6. Aantoonbare werkervaring met het inzetten van sociale media. 

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u  aan het bovengenoemde profiel voldoet. U dient minimaal aan de eisen te voldoen om in aanmerking te komen.

CV's graag in NL.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners