Business Partner Logistiek #KRTZ9957397

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 februari 2020
Reageren tot 4 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Standplaats; flexibel verdeeld over de vestigingen in Brabant en Limburg. Het is de bedoeling dat iemand vooral vanuit de verschillende vestigingen gaat werken.

Zakelijke kilometers; 1000 per 4 weken

Omschrijving van de afdeling
Onderdeel van het team Material Management binnen de afdeling Logistiek.

Functieomschrijving
Het ten behoeve van toegewezen klanten (vestigingen in Zuid) bijdrage aan de ontwikkeling en zorgdragen voor implementatie van verbeteringen in de effectiviteit en efficiëntie van de logistieke organisatie, werkwijze en servicepunten gericht op maximale logistieke ondersteuning van het primaire proces van Infra tegen zo laag mogelijke kosten. Het optreden als relatiemanager en eerste aanspreekpunt bij issues in de dienstverlening richting de toegewezen klanten/vestigingen.

Functie-eisen
Senior profiel nodig die ervaring heeft in het opbouwen en verbeteren van relaties. Iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, stressbestendig is en mensen op een coachende, soms sturende, manier kan beïnvloeden om uiteindelijk tot de beste resultaten voor de organisatie te komen. Ervaring in het maken en implementeren van een visie, plan/planning. Gestructureerd in zijn/haar manier van werken, goede communicatie en beïnvloedingsvaardigheden.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners