Business Controller #KRTZ479977

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juli 2023
Reageren tot 17 juli 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 24 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
ZZP tarief
Branche NGO | Non-Profit
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Business Controller

Locatie: Hilversum
Uren: in overleg

Als Business Controller houd je scherp in de gaten hoe, in het algemeen, de kosten van de directies zich verhouden tot wat ze begroot hebben.
Je verdiept je meer specifiek in de opbouw van de kostenstructuur van onze technologie directie. Je werkt nauw samen met de financial controllers van de organisatie. Daarbij voorzie je zowel de budgethouders als het MT van de Directie Financiën gevraagd en ongevraagd van je inbreng en advies.

Je voert analyses uit op financiële en personele gegevens, maar ook inhoudelijke voorstellen op operationeel, tactisch en/of strategische niveau. Je bent in staat om business cases te schrijven en deze van de business te beoordelen op haalbaarheid en impact. Je bent een belangrijke schakel in het vertalen en interpreteren van de cijfers naar de activiteiten en plannen van de business/budgethouders.

Je bent verantwoordelijk om, samen met de financial controller, op basis van input van budgethouders prognoses en begrotingen voor een aantal accounts binnen de organisatie (Directie Financiën, RvB en Stafafdelingen) te verzorgen, inclusief bijbehorende toelichtingen en deze lever je op aan de manager FA&C.
Kortom je bent als business controller niet alleen financieel goed geïnformeerd en onderlegd, maar kent ook het verhaal achter de cijfers en bent in staat met een breed publiek te communiceren over plannen en cijfers.

Wat breng je mee?

HBO/WO werk en denkniveau, een (bedrijfs-) economische of vergelijkbare financiële opleiding en 5 tot 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van accounting en control zorgen voor een match.

Als Business Controller werk je enerzijds zeer zelfstandig en heb je anderzijds veel contacten binnen de gehele organisatie. Je stelt op als adviseur en laat je niet uit het veld slaan door eventuele weerstanden. Ondernemerschap en begrip voor de impact van verandertrajecten op de zachte kant van de organisatie helpen jou hierbij.
De competenties visie uitdragen, overtuigen, zowel mondeling als schriftelijk communiceren, het ontwikkelen van relaties, plannen en organiseren zijn dan ook goed ontwikkeld.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners