Business Consultant Relatiemanagement #KRTZ7155428

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 mei 2022
Reageren tot 20 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Bank- | verzekeringswezen

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht :

 

Opdracht: Business Consultant Relatiemanagement

Locatie: regio Utrecht
Startdatum:  z.s.m.
Duur: 31 dec 22
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur

ZZP mogelijk: ja

Tarief: max. €70,- per uur

 

Reageren voor 19 mei, 15.00u.

 

Taken en verantwoordelijkheden 

Als Business Consultant ben je gericht op het signaleren van commerciële kansen bij klanten en het ontwikkelen en uitwerken van proposities en innovaties.

De functie
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Relatiemanagement. Als Business Consultant adviseer en begeleid je klanten bij strategie-, organisatie- en procesvraagstukken, met de focus op wet- en regelgeving. Je werkt hierbij klant overstijgend. Je werkt als teamspeler intensief samen met de relatiemanagers in het ontwikkelen van proposities, het verkopen van dienstverlening en het acquireren en uitvoeren van consultancy opdrachten.
Ook ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen bij de klant, tussen klant en opdrachtgever. Jij bent de verantwoordelijk voor het initiëren van vooronderzoeken en het uitwerken van proposities en innovaties op het gebied van generieke dienstverlening en W&R trajecten.

Verder ga je in deze rol gemakkelijk de dialoog aan met de klant (intern en extern) en werk je concrete oplossingen uit in sterke business cases. Jij zorgt voor het aanpassen van de dienstverlening aan regelgeving en marktstandaarden, en schakelt hierbij regelmatig met ketenpartners, klanten en interne afdelingen. Je volgt en analyseert ontwikkelingen in de hypotheekmarkt en signaleert nieuwe kansen vanuit bestaande opdrachten. Je voert vooronderzoeken uit, zorgt ervoor dat de implementatiefase goed verloopt en bent in voorkomende gevallen (mede) verantwoordelijk voor de projectuitvoering. Je komt te werken binnen een dynamisch team van Business Consultants.
Ben je op zoek naar een veelzijdige en verantwoordelijke rol en wil je betrokken zijn bij diverse veranderingsprojecten? Dan zoeken wij jou! Als Business Consultant krijg je veel zelfstandigheid en is er voldoende ruimte om je eigen werk te creëren en je verder te ontwikkelen.

Wij zoeken jou!

Het profiel
Je bent van nature overtuigend en energiek en je staat stevig in je schoenen. Of je nu bij directe collega’s of bij klanten aan tafel zit, jij kunt en durft strategisch organisatieadvies te geven. Daarbij kun je ook wel tegen een beetje weerstand. Werkt plan A niet? Dan kom je met plan B en eventueel ook nog C. Doelen en prioriteiten stellen gaat je niet alleen goed af, je kunt ook aan anderen uitleggen wat er moet gebeuren en waarom. Met jouw doorzettingsvermogen en vastberadenheid weet je ook anderen te motiveren tot verandering. Wat breng je verder mee:
●          Academisch werk- en denkniveau (bijv. bedrijfskunde/bedrijfseconomie);
●          Minimaal 3 jaar ervaring in de consultancy;
●          Aantoonbare ervaring in een commerciële omgeving;
●          Kennis van organisaties zoals AFM, NHG, BKR of Ministerie van Financiën is een pré;
●          Ervaring met procesoptimalisatie en kennis van de hypotheekmarkt, -producten en –processen is een pré.

Wij bieden je een uitdagende functie in een complexe omgeving. Hierin kun je je talenten kwijt en is er veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Aanvullende informatie:
•    Momenteel wordt er bij deze klant thuis gewerkt en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd;
•    Leveranciers van kandidaten behoren op de hoogte te zijn van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsvoorwaarden;
•    Wij ontvangen graag de persoonlijke motivatie en het CV in het Nederlands;
•    Maximale reisafstand Woon – Verkeer vanaf Amerfoort 1 uur;

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Solution Architect, Informatie architect, JAVA developer, Frontend developer, Backend developer, Overig (ICT - Web development), Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Heerlen    Uiterste reactiedatum: 25 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Online marketeer, Marketeer

Onze partners