Business Consultant #KRTZ1692178

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 februari 2023
Reageren tot 6 februari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 24 februari 2024
Aantal uur 32 uur, 36 uur, 38 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
Branche ICT, Industrie, Bouw | Vastgoed

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Hoe jouw dag als business consultant eruit ziet?
Als business consultant werk je zelfstandig en projectmatig aan het verbeteren en vernieuwen van processen en systemen die de operatie uitvoert en gebruikt. Je start je ochtend met het opstellen van een projectplan. Na de lunch heb je namelijk een meeting met je stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het ophalen en definiëren van de eisen en wensen. Je eisen en wensen werk je samen met Solution Architecten en Product Owners uit tot concrete IT oplossingen. Je zorgt ervoor dat deze op de IT roadmap worden ingepland, gerealiseerd en geïmplementeerd. Je stuurt sterk op resultaat, identificeert knelpunten en geeft hieraan opvolging. Je hebt het vermogen en inzicht om op afstand en overstijgend te kijken naar de projecten die je aanstuurt. Je stuurt je project op GOKIT (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd). We hebben verschillende opdrachten klaarliggen. Welke het wordt, bespreken we graag met jou!

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.
Je hebt ervaring met het aansturen en implementeren van projecten. Je bent een aanpakker, communicatief sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je maakt gemakkelijk verbinding en vraagt door. Je bent iemand die graag en goed de regie voert en besluitvaardig is.

Eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een opleiding afgerond richting bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde, civiele techniek of een soortgelijke opleiding.
Je hebt kennis en ruime, recente, ervaring met projectmanagement, portfoliomanagement, verandermanagement en/of business consultancy in de infra / energiebranche.
Je hebt ervaring met het leiden van complexe projecten op het scheidsvlak van business en IT met meerdere (externe) stakeholders.
Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
IPMA, Prince 2 en/of SAFe Agile certificering is een pré.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners