(balie)medewerker Servicepunt (tijdelijk) #KRTZ2817436

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 januari 2023
Reageren tot 8 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Schiedam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 15 januari 2024
Aantal uur 28 uur, 32 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Salaris €2.000 - 2.500 Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De afdeling heeft een team van 6 medewerkers, als onderdeel van het grotere team Ruimtelijke Ontwikkeling en Beleid. De (balie)medewerker) werkt onder de inhoudelijke aansturing van de coördinator particuliere woningverbetering en ondersteunt de andere medewerkers/adviseurs particuliere woningverbetering waar nodig. 

Wat ga je doen?
Je bent aanspreekpunt voor huiseigenaren, die zowel telefonisch, via email en aan de balie contact met ons zoeken. Omdat we bewoners met en zonder afspraak ontvangen, zijn er geen mogelijkheden om thuis te werken en verwachten we je 4 dagen per week op ons kantoor. Je bent beschikbaar van maandag tot en met donderdag, van 9:00 tot 17:00 uur.
Je verwijst bewoners naar de juiste informatie of juiste collega en stelt je servicegericht op. Daarnaast verricht je in samenwerking met of op verzoek van je collega’s diverse ondersteunende en administratieve taken. Hieronder valt o.a. de administratie van het isolatieprogramma, het verzorgen van notulen, postverzending en bewaking en registratie van voorraad promotiemateriaal en energiebesparende producten. Daarnaast lever je gevraagde gegevens aan uit openbare registers als het Kadaster en Kamer van Koophandel en neem je actief deel aan processen om de dienstverlening van het Servicepunt verder te verbeteren. 
 

FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

Wat breng je mee?
Je bent beschikbaar van maandag tot en met donderdag, van 9:00 u. tot 17:00uur, hebt een servicegerichte houding en blijft altijd vriendelijk naar onze inwoners. Daarnaast ben je secuur in het verzorgen van administratieve taken. Je stelt je daarbij proactief op. Je hebt MBO werk- en denkniveau. Wij verwachten dat je digitaal vaardig bent  (o.a. excel en powerpoint) en dat je verzorgde notities kan schrijven. Daarnaast zoeken vooral je enthousiasme, je flexibiliteit en je praktische insteek. 
Je bent een teamspeler die graag samenwerkt met anderen om concrete resultaten te realiseren. 

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners