AI Data Scientist #KRTZ700625

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 december 2022
Reageren tot 19 december 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum 23 januari 2023
Eind datum 23 januari 2024
Aantal uur 20 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau WO
Ervaringsniveau Senior
ZZP tarief € 80 - € 100 per uur
Branche ICT
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

AI Data Scientist

Locatie: Utrecht (hybride)
Uren per week: 20
Duur: 12 maanden

Wij werken helemaal aan het begin van de productcyclus. Wij zorgen voor meer zicht op duidelijke business cases. Dat doen we door validatie van de aannames en we maken de gebruikerswensen helder. Door kort cyclisch oplossingen te toetsen bij klanten, binnen de eigen organisatie en op maakbaarheid, krijgen we inzicht in de haalbaarheid van nieuwe processen, producten en diensten. Het doel is om interesse te creëren in de organisatie die de ideeën, met onze hulp, om kan zetten naar nieuwe producten en diensten. Met een ondernemende houding bereik je het meest. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij onze klant. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Data Scientist? Reageer dan nu!

Onze klant toetst deze aannames door werkende prototypes/proof of concepts te bouwen om daarmee de maakbaarheid, de gewenstheid, de mogelijkheden voor strategische inpassing aan te tonen (of te verwerpen). Je belangrijkste activiteit is het bouwen van de proto-applicaties in korte sprints. Je codeert en managet de pipeline naar onze POC-omgeving. Je gebruikt open source libraries en bestaande modellen waar mogelijk en maakt die toepasbaar. Je documenteert de verantwoording, herleidbaarheid en validatie van de toegepaste modellen en begeleidt de overdracht. Je geeft advies over de te onderzoeken gebieden, de te gebruiken technieken, en de uitvoering van de tests.

Verantwoordelijkheden:
– Vertaalslag maken van kans naar concrete aanpak en opzet van experiment;
– Realiseren van Proof of concepts/prototype oplossingen op basis van AI services;
-Functionele story’s schrijven;
-Experimenteren en valideren van proto-oplossingen;
-Gebruikersonderzoek (mede-)faciliteren.

Kandidaatomschrijving

Resultaatgericht
Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.Kwaliteitsgericht
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Creativiteit
Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners