Adviseur Informatiebeveiliging (ISO) – tooling #KRTZ0764758

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juli 2023
Reageren tot 18 juli 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Lelystad
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Adviseur Informatiebeveiliging (ISO) – tooling

Locatie: omgeving Lelystad
Startdatum: 24 juli 2023
Einddatum: 31 december 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja
Projectdetachering mogelijk: Ja

 

Uiterste reactiedatum: 18 juli 2023 om 17:00 uur

 

Bij onze organisatie zetten we vol in op de digitale transformatie en bouwen we daarom aan een weerbaar digitaal ICT en IV (informatievoorziening) fundament. Dit digitale fundament draagt bij aan veilige connectiviteit en toegang tot onze werkplekken en systemen. En aan de digitale weerbaarheid van onze organisatie, met een open en transparante informatiehuishouding. Hierbij staat efficiënt samenwerken, kennisdelen en informatie-uitwisseling hoog in het vaandel.

Doelstellingen
Wij begrijpen dat het behalen van grote doelen begint met kleine stappen. Daarom zijn wij op zoek naar een (senior) adviseur informatiebeveiliging die ons kan helpen met actief risicomanagement, het opzetten van een Information Security Management System (ISMS) en het waarborgen van de informatiebeveiliging.

Opdracht
Je zult werken als adviseur informatiebeveiliging (ISO) die een actieve rol speelt bij het opzetten van een Information Security Management System (ISMS) in onze ISMS-toolomgeving (Strict Control Cockpit (SCC)) en het waarborgen van de informatiebeveiliging door gestructureerde vastlegging van (sets van) maatregelen binnen het ISMS.

FUNCTIE EISEN-/ WENSEN:

  • Aantoonbaar werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging/cybersecurity en ervaring met het inrichten daarvan met behulp van onze ISMS tooling omgeving (Strict Control Cockpit (SCC)) – Laat deze ervaring duidelijk uit je cv komen. Dit is een eis die we moeten beoordelen.
  • 1- 2 jaar aantoonbaar werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging/cybersecurity en ervaring met het inrichten daarvan met behulp van onze ISMS tooling omgeving (Strict Control Cockpit (SCC)) (benoem dit duidelijk in het cv).

 

Competenties

  • Is een netwerker, die zelfstandig zijn weg zoekt en vindt binnen de provinciale organisatie en buiten de organisatie (interprovinciaal, netwerk partijen, leveranciers).
  • Is in staat om zelfstandig zorg te dragen voor afstemming, coördinatie, vaststelling van (deel)producten en (deel)projecten.

 

 

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie obv 40 u p/w.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners