Administratief medewerker (tijdelijk) #KRTZ4629402

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 juli 2022
Reageren tot 28 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Papendrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 22 mei 2024
Aantal uur 4 uur, 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
Salaris €2.000 - 2.500 Marktconform per maand
Branche Bouw | Vastgoed, Techniek | Engineering

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar meerdere medewerkers voor administratieve ondersteuning.

Werkzaamheden Procurement: Als administratief ondersteuner bewaak en beheer je de accurate data invoer en -verwerking. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van de administratieve processen van de afdeling in de verschillende applicaties. Ook verwerk je documentatie in het document management system. Daarnaast beantwoordt je vragen en verzoeken die binnenkomen op de afdeling. Samengevat werk je aan de verbetering van de administratie op de afdeling, waarbij je waarborgt dat dit loopt volgens de geldende interne en externe wet- en regelgeving.

Werkzaamheden project O: We zijn op zoek naar een tijdelijke medewerker/ster, die het aankomende O project zal gaan ondersteunen met onder andere de visumaanvragen voor medewerkers. Het behoeft dus zeker geen ervaren crew coördinator te zijn, echter zal deze persoon moeten voldoen aan de volgende eisen:

FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

De kandidaat die wij zoeken heeft:

  • Administratief sterk en bekend met de basisprogramma’s Word, Excel om zodoende duidelijk overzichten te maken van een 300-500 medewerker
  • Spin in het web die goed overzicht kan behouden.
  • Engels in woord en geschrift (communicatie met diverse nationaliteiten en link met een ondersteunend kantoor in het buitenland).
  • Communicatief in staat om met diverse stakeholders contact te onderhouden.
  • Projectmatige inzet, ofwel voor de duur van het project.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners