Zelfstandig 3.0 “Samen zijn we de verandering”

Zelfstandig 3.0 KROOTZ
KROOTZ Interim & ZZP Nieuws 19 oktober 2020

Op 28 oktober as organiseert PZO in samenwerking met o.a. KROOTZ een online event “Samen zijn we de verandering”.

De coronacrisis heeft veel zelfstandigen op de proef gesteld en stelt ze nog steeds op de proef. De meeste zelfstandigen zijn inmiddels weer aan het werk, misschien op een andere manier dan ze voorheen gewend waren. Andere zzp’ers hebben nog veel last van de beperkende maatregelen. Deze veranderingen hebben impact op ieders leven, zowel privé als zakelijk. Maar ondanks de verschillen heeft iedereen één ding met elkaar gemeen. We missen het contact dat zo vanzelfsprekend was.

“Samen zijn we de verandering”

Door Zelfstandig 3.0 volledig online te organiseren bieden we zelfstandigen om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en elkaar en zichzelf verder te brengen.

Tickets

Bestel nu je ticket en verzeker jezelf van een plek bij Zelfstandig 3.0 op 28 oktober 2020. Een event waar innovatie, inspiratie en netwerken bij elkaar komt.

Programma

Het programma bestaat onder meer uit een plenair gedeelte, breakouts, best practices en -heel belangrijk- we creëren ook mogelijkheden voor de zelfstandigen om aan de hand van een thema met elkaar in gesprek te gaan.

Wanneer?  Woensdag 28 oktober 2020
Hoe laat?  Van 9:00 uur tot 13:00 uur
Waar?        Online
Kosten?      € 15 (excl btw)
KROOTZ Interim & ZZP

KROOTZ Interim & ZZP

KROOTZ interim & ZZP is het vertrouwde netwerk voor opdrachtgevers, ZZP-ers en interim professionals. Naast het plaatsen van opdrachten en reageren is het ook mogelijk om je ervaringen en je behaalde successen binnen het netwerk te delen.

Populaire berichten

Wil je de beste tips & tricks en artikelen in je mailbox? Schrijf je dan nu in.


Onze partners