Partners


ZZP Goed verzekerd

Als ondernemer kijk je continu vooruit. Het liefst wil je elk jaar leukere en interessantere opdrachten. Denken over wat er allemaal mis kan gaan met je gezondheid doe je liever niet. Daar zijn wij voor. Wij zorgen dat je fit blijft, storten geld op je rekening bij arbeidsongeschiktheid en zorgen voor hulp en advies voor jou, je gezin en je bedrijf als dat nodig is. Sluit nu online je AOV af bij De Amersfoortse via ZZPgoedverzekerd.nl en ontvang 10% doorlopende korting op je premie. De korting via ZZPgoedverzekerd.nl geldt ook voor lopende ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen.

 Bekijk partner pagina        


De netwerkcaroussel

Ben jij een ondernemer / zzp'er en op zoek naar een nieuwe manier van netwerken? Heb jij geen zin meer in saaie netwerkbijeenkomsten en wil jij zelf bepalen wanneer jij netwerkt (welke dag, hoe laat, waar en op welke manier). Meld je dan vrijblijvend aan bij De Netwerkcarrousel en probeer het een keer gratis!

Gebruik bij je aanmelding de actiecode 'krootz-zzp' en ontvang vervolgens 10% korting wanneer je na de 1e GRATIS ronde besluit om lid te worden voor een jaar.

Bekijk partner pagina

MoneyMonk

Boekhouden wordt moeilijk en ingewikkeld ervaren. Je bent bang om fouten te maken. Angst om gedoe met de Belastingdienst. Boekhouden is niet moeilijk, boekhouden wordt vooral moeilijk gemaakt!
Een nieuwe en slimme manier van je administratie doen die past bij de tijd waarin we leven en werken en waarbij jij in de lead bent!

Bekijk partner pagina