Ontdek hét netwerk voor interim professionals en zzp’ers

De juiste match voor je opdracht vind je bij KROOTZ, het snelst groeiende netwerk voor interim professionals en zzp’ers. Een account is gratis: we werken op basis van no cure, no pay. Met slimme algoritmes brengen we je opdracht onder de aandacht bij de juiste kandidaten. Als opdrachtgever of recruiter krijg je een eigen dashboard waarmee je al je opdrachten beheert en kom je rechtstreeks in contact met kandidaten.

Persoonlijk dashboard en bedrijfspagina

opdrachtgever dashboard

Je krijgt een persoonlijk dashboard van waaruit je al je zaken regelt.

Hiermee beheer je al je opdrachten, maak je een eigen pool van zzp’ers en interim professionals, werk je je bedrijfsprofiel bij en zie je statistieken met de performance van je opdrachten. Alle reacties op je opdrachten staan overzichtelijk bij elkaar. Vanuit het dashboard neem je gemakkelijk contact op met de kandidaten.

Verder heb je de mogelijkheid om een bedrijfspagina aan te maken, helemaal in je eigen stijl en kun je communiceren via de handige social feed.

Hét netwerk voor interim en zzp

Waarom je je als opdrachtgever bij KROOTZ moet aansluiten? Omdat je hier makkelijk in contact komt met zowel interim professional en zzp’ers als andere opdrachtgevers en recruiters. Je deelt ervaringen, krijgt inspiratie, helpt elkaar, volgt de ontwikkelingen in de markt en ontmoet mensen met wie je zaken gaat doen. De communicatielijnen zijn kort, dus je komt snel tot een deal of een match.

Nu tijdelijk gratis PRO account

Voor opdrachtgevers en recruiters hebben we tijdelijk een speciaal aanbod. Je krijgt nu een gratis PRO account van drie maanden! Dat is de beste manier om het netwerk van KROOTZ te leren kennen en passende zzp’ers en interim professionals te vinden. Met het PRO account krijg je toegang tot de zzp-database, kun je automatisch opdrachten plaatsen met een xml-koppeling, wordt zoeken nóg makkelijker en vind je sneller de juiste match. Je neemt onbeperkt contact op met andere interim professionals of zzp’ers en je hoeft geen fee meer te betalen bij een match. Na drie maanden wordt je account automatisch omgezet naar een gratis account.

Sluit je nu aan bij KROOTZ en krijg drie maanden een gratis PRO account. Hiermee plaats je onbeperkt opdrachten en heb je volledige toegang tot alle functionaliteiten.


Onze partners