Interim professionals en opdrachten vinden elkaar bij KROOTZ

Zoek je een opdracht als interim professional? Dan moet je het vooral hebben van je zakelijke contacten. KROOTZ is de ideale uitbreiding van je netwerk. Je komt terecht op een platform waar onderlinge communicatie het verschil maakt. Bij KROOTZ praat je rechtstreeks met opdrachtgevers, recruiters en collega’s. En dat leidt sneller tot de juiste match. Maak nu een account aan!

Persoonlijk dashboard

Dashboard interim professionals

Je krijgt een persoonlijk dashboard van waaruit je al je zaken regelt. Hiermee zoek je passende opdrachten, leg je contact met interessante KROOTZ-leden, werk je je profiel bij of stel je job alerts via e-mail in. Maar er is meer. KROOTZ helpt je ook bij vragen over je werk als interim professional. Bijvoorbeeld over je administratie, fiscale zaken of bemiddelingsfee. Omdat we zo’n fijn netwerk hebben, zijn er altijd professionals die je advies geven of hun ervaringen als interim professional delen.

Hét netwerk voor interim professionals

Waarom je je als interim professional bij KROOTZ moet aansluiten? Omdat je hier makkelijk in contact komt met zowel opdrachtgevers en recruiters als andere interim professional en zzp’ers. Je deelt ervaringen, krijgt inspiratie, helpt elkaar, volgt de ontwikkelingen in de markt en ontmoet mensen met wie je zaken gaat doen. De communicatielijnen zijn kort, dus je komt snel tot een deal of een match. 

Verdien geld met je netwerk

KROOTZ is een sterk netwerk met leden en opdrachten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en andere steden van Nederland. We groeien snel. En die groei is hard nodig, want zo profiteer je nóg meer van de voordelen als interim professional. Daarom is jouw inzet als KROOTZ-lid belangrijk. Als jij in staat bent om meer interim professionals, zzp’ers of recruiters uit je eigen netwerk aan te dragen, dan krijg je daarvoor een beloning van ons. Voor elke zzp’er die via jou een KROOTZ-account aanmaakt, krijg jij een tegoed van €25. Voor elke interim professional krijg je een tegoed van €12,50. Je kunt een tegoed opbouwen tot een maximum van €300.

Maak een gratis account aan

Voor interim professional hebben we tijdelijk een speciaal aanbod. Je krijgt nu een gratis PRO account van drie maanden! Dat is de beste manier om het netwerk van KROOTZ te leren kennen en passende opdrachten te vinden. Met het PRO account krijg je een toppositie in de kandidaten-database, wordt zoeken nóg makkelijker en vind je sneller de juiste match. Je neemt onbeperkt contact op met andere interim professionals of opdrachtgevers en je hoeft geen fee meer te betalen bij een match. Na drie maanden wordt je account automatisch omgezet naar een gratis account.


Onze partners