FAQ


Categorie
Tags

Ja dat kan middels twee staps verificatie (2FA) in het dashboard.

Twee staps verificatie instellen

Je kan op meerdere manieren automatisch opdrachten plaatsen op onze website. Het is mogelijk om een directe XML koppeling met je eigen systeem of website te maken. Aan de inrichting van de koppeling zitten eenmalige kosten verbonden. Kijk hiervoor op de tarieven pagina.

Ook is het mogelijk om via het platform In Goede Banen opdrachten te plaatsen. Op dit moment zijn wij ook de integratie van Broadbean aan het voorbereiden.

Log in en ga naar je dashboard. Klik aan de linkerzijde op Mijn reacties

Je kan een profiel maken door in te loggen. naar het dashboard te gaan en vervolgens te klikken op Mijn profiel. Indien je nog geen profiel hebt verschijnt er een formulier om een profiel aan te maken. Na het verzenden van het formulier ben je direct vindbaar op ons platform.

Je kan een kandidaat als opdrachtgever of recruiter alleen benaderen indien diegene heeft gereageerd op een opdracht of indien de ZZP-er of Interim professional een PRO account heeft. Je kan dan (prive)berichten sturen via ons platform.

De status van een opdracht is standaard open. Indien er verschillende kandidaten hebben gereageerd en de selectie procedure begint; dan kan kan de opdracht op beoordelen worden gezet. De opdracht blijft zichtbaar in het overzicht maar er kan niet meer worden gereageerd. Indien er een match is gekozen (of niet) dan kan je dit aangeven middels een formulier. De opdracht zal dan sluiten en de alle kandidaten zullen dan een automatisch mail krijgen. De matchende kandidaat zal een positief bericht ontvangen en de overige kandidaten zullen een afwijzing ontvangen.

Je kan een opdracht plaatsen door naar de pagina te gaan indien je een opdrachtgever bent. Vul het formulier zo goed en volledig mogelijk in en de opdracht wordt bij ons ter goedkeuring aangeboden. Wij beoordelen je opdracht en je ontvangt een notificatie indien de opdracht geplaatst is of afgewezen.

Met een account kan je inloggen op ons platform en reageren op opdrachten. Het profiel is een toevoeging op je account en is in feite een online C.V. Indien je dit invult zal je worden opgenomen in de ZZP Database en ben je zowel vindbaar op onze website als op de zoekmachines.

Onze tarieven zijn te vinden op de pagina tarieven.

Je kan een account aanmaken door het registratie formulier in te vullen. Tijdens dit proces zullen er verschillende gegevens worden gevraagd. Let er op dat je een gebruikersnaam kiest die nog niet is gebruikt. De gebruikersnaam mag alleen kleine letters en cijfers bevatten maar geen speciale tekens. Na het aanmaken van het account kan je volledig gebruik maken van het platform.


Onze partners