fbpx

FAQ


Categorie
Tags

Ja dat kan middels twee staps verificatie (2FA) in het dashboard.

Twee staps verificatie instellen

Ja, als je een opdracht hebt gezien die je interessant vindt om op te reageren of door te sturen naar iemand anders kun je de betreffende opdracht als favoriet aanmerken. Dit kan door het sterretje bij de opdracht te klikken. Hierdoor zal de ster groen gekleurd worden en verschijnen in je persoonlijke dashboard. In je dashboard bij ” Mijn opdrachten” zul je de opdracht terugvinden.

Op moment dat je de ster weer klikt zal de opdracht verdwijnen uit de favorieten lijst.

Je kan op meerdere manieren automatisch opdrachten plaatsen op onze website. Het is mogelijk om een directe XML koppeling met je eigen systeem of website te maken. Aan de inrichting van de koppeling zitten eenmalige kosten verbonden. Kijk hiervoor op de tarieven pagina.

Ook is het mogelijk om via het platform In Goede Banen opdrachten te plaatsen. Op dit moment zijn wij ook de integratie van Broadbean aan het voorbereiden.

KROOTZ interim & ZZP kent verschillende soorten abonnementen: deze staan omschreven in de tarieven pagina: hier

KROOTZ interim & ZZP is een platform voor ZZP’ers, interim professionals, opdrachtgevers en recruiters.

Iedereen die op zoek is naar een tijdelijk (ZZP) opdracht of die een professional (ZZP of interim) zoekt voor het uitvoeren van een opdracht kan dit platform gebruiken om de opdracht te publiceren en te netwerken.

Je kan contact leggen met de opdrachtgever door te reageren op een opdracht. Hiermee krijgt de opdrachtgever jouw contactgegevens, zodat deze contact met jou kan leggen.

Een opdrachtgever kan via de profiel in de database direct contact met ZP-ers en interim professionals opnemen. Dit kan gedaan worden met een persoonlijk bericht via de contact-button. Dit is een optie bij PRO gebruikers. Hiervoor is een upgrade nodig van je basis account naar PRO. Ga hiervoor naar “Mijn account”.

Je kan ieder gewenst moment de job alert stop zetten. Dit doe je door in je persoonlijke dashboard. Onder ” Job alert” kun je alle geselecteerde vakgebieden deactiveren. Daarna zal je geen job alert meer ontvangen.

Ieder gewenst moment kun je de vakgebieden ook weer activeren.

Ja, in het menu in het persoonlijke dashboard staat de mogelijkheid voor het instellen van een job alert. Hier kun je aangeven welke vakgebieden jij interessant vind om opdrachten binnen te ontvangen.

Iedere dag worden meermaals per dag een job alert mail met alle nieuwe opdrachten binnen je keuzes gestuurd in één samengestelde mail.

 

Je kunt je ieder moment ook weer uitschrijven voor de job alert mail. Kijk hier: Link uitschrijven job alert

Op moment dat je het reactie formulier bij een opdracht hebt ingevuld en deze verstuurd zullen de gegevens rechtstreeks naar de betreffende opdrachtgever worden gestuurd. Uit privacy overwegingen zullen gekoppelde documenten in het formulier niet als document verstuurd worden, maar zal de opdrachtgever een link naar het bestand op onze beveiligde server ontvangen.

Op moment dat je een account hebt aangemaakt, kun je reageren op opdrachten. Gebruik hiervoor de “Reageren”-button die bij de opdracht vermeld staat. Hierna zal een invulformulier verschijnen waar je je alle gegevens die je hebt ingegeven al automatisch zijn ingevuld. Als je een profiel hebt aangemaakt en het veld: motivatiebrief hebt ingevuld, dan zal deze info ook in het reactieformulier verschijnen.

Uiteraard kun je deze tekst geheel zelf weer aanpassen als je hier voor de opdracht specifieke informatie wilt invullen.


Onze partners