Senior Full Stack Java Ontwikkelaar

This job has been Expired

Senior Full Stack Java Ontwikkelaar

 • Publicatie datum:27 oktober 2017
 • Aantal keer bekeken 193
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 01 December 2017
  Eind datum 31 May 2018
  Branche ervaring Overheid
Den Haag, Nederland
Opdracht omschrijving

Plaats in de organisatie/werkgebied
Binnen de ontwikkeling loopt het project, dat zich richt op de doorontwikkeling en verdere uitrol van de primaire applicatie voor de medewerkers.

Project realiseert de ontwikkeling van de applicatie via een scrum-ontwikkelteam, bestaande uit ontwikkelaars, een tester, een informatieanalist, interface ontwerper, scrummaster en een productowner. Het is een goed presterend team dat stabiel werkt in een dynamische omgeving.

Taken/werkzaamheden
– Bepalen oplossingsrichting en architectuur
– Inschatten werkzaamheden
– Realiseren software en bijbehorende unit tests en documentatie
– Ondersteunen van tester, informatie analist en product owner
– Ondersteunen bij deployments en releases

Werkervaring / Hard skills
– Minimaal 5 jaar ervaring als J2EE-ontwikkelaar op senior-niveau.
– Minimaal 3 jaar ervaring met SCRUM/Agile IT-projecten en IT architectuur
– Minimaal 3 jaar ervaring met ECM en CMIS
– Minimaal 1 jaar ervaring met JackRabbit, Alfresco en migratie van DMS
– Minimaal 2 jaar ervaring met de Rijksoverheid.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken uitbreiding met een Senior Full Stack Java Ontwikkelaar met kennis en ervaring met ECM, CMIS, JackRabbit, Alfresco en DMS migraties.

Het project zorgt voor de doorontwikkeling van het zaakregistratiesysteem, die sinds 2008 in gebruik is. De applicatie is bedoeld om de gegevens en documenten van het primaire proces te registreren, bewaken en/of te genereren en op te slaan. De applicatie wordt gevoed door de medewerkers en door diverse systemen v.w.b. werkzaamheden, personeelsgegevens en autorisaties. De applicatie wordt momenteel gebruikt door circa 400 medewerkers, dat groeit dit jaar door naar 600.

De doorontwikkeling van de applicatie is begin 2014 gestart en bestaat uit het verder functioneel uitbouwen en moderniseren van de applicatie. Een onderdeel hiervan is het ontwikkelen van een nieuwe user interface op basis van AngularJS en het actualiseren van diverse middleware en software libraries. We zullen – en daarom deze uitvraag – in 2017 ook de huidige direct gekoppelde Jack Rabbit document store vervangen door Alfresco dms, gekoppeld via de Axway integratielaag.

We zoeken daarom een zeer ervaren Java-ontwikkelaar met ruime ervaring in SCRUM/Agile IT- projecten in het algemeen en J2EE en service-georiënteerd werken in het bijzonder. Je hebt ruime ervaring op het gebied van Java-frameworks (Hibernate, Spring), built tools (Maven, Jenkins, Sonar), AngularJS, webservices en databases (SQL). Daarbij heb je relevante kennis en ervaring op het gebied van CMIS en ECM. Je brengt zelfstandig de in dit kader benodigde veranderingen in Holmes in kaart en analyseert, realiseert, documenteert en test deze. En je draagt bij aan de opbouw van de nieuwe configuratie (DMS/Middleware) en een succesvolle migratie van de content. Je stemt hiervoor af en werkt samen met de Axway en Alfresco teams.

Je bent een scherpe luisteraar. Je bent pragmatisch en kiest binnen de beschikbare tijd de beste oplossing. Legt complexe zaken begrijpelijk uit. Je producten hebben goede kwaliteit, goed ontwerp en zijn goed beheerbaar. Je hebt je eigen ‘gereedschapskist’ (laptop + ontwikkelomgeving) bij je.

Je voegt je in het team en draagt bij aan het gemeenschappelijk resultaat en constante verbetering. Net als de andere teamleden help je het ontwikkelteam richting te geven, geef je de product owner tegengas, coach je de medeontwikkelaars, onderzoek je oplosrichtingen en maak je goede keuzes.

Opleiding
– Tenminste HBO werk- en denkniveau.

Soft skills
– Werkt samen met anderen aan een gezamenlijk doel.
– Blijft zich, ook bij weerstand of hindernissen, inspannen om een beoogd doel te bereiken.
– Komt met nieuwe oplossingen, ideeën en invalshoeken.
– Werkt nauwkeurig, komt afspraken na
– Spreekt en schrijft begrijpelijk en correct Nederlands.

Ben je ZZP’er, interim manager of wil je een tijdelijke opdracht Full Stack Developer Java obv een maandsalaris, reageer met een 1 klik op deze opdracht. Je ingevulde profiel met bijgevoegd CV zal naar de opdrachtgever worden verzonden.