UX Designer interim | KROOTZ Interim & ZZP

UX Designer interim #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 27 juni 2018
Reageren tot 13 november 9600
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 9 juli 2018
Eind datum 31 december 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
Branche Zakelijke dienstverlening
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wat ga je doen als UX designer?
Je wordt verantwoordelijk voor het (her)ontwerpen (end-to-end) van interactiesbinnen processen. Het gaat daarbij om interacties tussen mensen, apparaten en applicaties.
De complexiteit in deze rol zit in het schakelen op verschillende niveaus: jeschakelt zowel op strategisch, tactisch als operationeel/technisch beheerniveau. En daarnaast ligt de uitdaging er in om binnen het bestaandeapplicatie- en processenlandschap te komen tot een zo effectief (en foutloze)mogelijke interactie.
Je komt te werken in een multidisciplinair team met een analist, product owner,tester, developers en business owner. Het team waarin je komt te werken isopen, hands-on, multidisciplinair, doelgericht, direct en informeel. Iederneemt zijn/haar verantwoordelijkheid.

Het profiel
Bij de afdeling is werkenhoog in het vaandel. We zoeken daarom een UX designer die zich thuis voelt ineen steeds veranderende omgeving en open staat voor nieuwe ontwikkelingen. Gezien de continue veranderende vraag vanuit de business zijn wij op zoek naareen Senior UX-designer/UX-researcher. Je overziet de behoefte en schakelt sneltussen vraag en oplossing.

Als UX-designer:
– Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding, met minimaal 5 jaarwerkervaring als UX designer in een Agile omgeving;
– Ben jij iemand die vernieuwend en overtuigend is; je hebt ideeën, visie en dedaadkracht om dit voor elkaar te krijgen.
– Ben jij ambitieus en zelfkritisch; ons ambitieniveau is hoog en we zijn opzoek naar professionals die mee willen gaan om deze ambitie te realiseren
– Flexibel is en om kan gaan met deadlines
– Test jij je werk en maak je prototypes om deze tot leven te wekken (UIprototyping)
– Denk je vanuit het perspectief van de eindgebruiker en ben je in staat dezeoptimaal te verbinden met de gestelde interne doelen en visie.
– Ben jij sterk in het maken Mental models,, data analyse, process designs,wire framing

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nederland, Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: Planner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Administratief)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2021    Expertise: Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 31 aug 2021    Expertise: Overig (ICT – Beheer)
Locatie: capelle-aan-den-ijssel    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: SAP ABAP developer, Overig (ICT – Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT Support & Ondersteuning), SAP engineer

Onze partners