Technisch Coördinator Inrichting ICT

This job has been Expired

Technisch Coördinator Inrichting ICT

 • Publicatie datum:4 januari 2018
 • Aantal keer bekeken 197
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Medior, Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 02 November 2017
  Eind datum 01 November 2018
  Branche ervaring Overheid
Delft
Opdracht omschrijving

1. Plaats in de organisatie/werkgebied
De afdeling zorgt voor data-inwinning, beheer van ingewonnen data, dataverstrekking, ICTbeheer en ICT-ontwikkeling ter ondersteuning van de processen. Een van de afdelingen binnen de afdeling is “IV Infrastructuur”. IV Infrastructuur is verantwoordelijk voor de levering en technische instandhouding van de centrale infrastructuur componenten, applicatie en infrastructuur bouwstenen, die onderdeel vormen van de IT diensten. IV Infrastructuur doet dit met ongeveer 100 medewerkers verdeeld over 2 teams: Regie en Beheer&Ontwikkeling.

De afdeling IV Infrastructuur levert infra-diensten waaronder netwerken, hosting en housing, storage en backup, servers (linux en Windows), applicatie services (java en .net) en database services (oracle en MSSQL). Tevens levert de afdeling IV lnfra de benodigde Infrastructuur voor de centrale kantoor automatisering (citrix en exchange).

De functie is gepositioneerd in het team Beheer&Ontwikkeling. De medewerker rapporteert aan de teamleider B&O.

 

Taken/werkzaamheden
1. Zorgdragen voor implementatie de nieuwe security en compliance eisen die gesteld zijn aan de ICT infrastructuur in kader van BIR.
2. Uitvoeren van een aantal IT projecten in kader van LCM.
3. Uitvoeren van werkzaamheden om de dienstverlening aan haar klanten te professionaliseren.
4. Mede zorgdragen toekomst voor de realisatie van een toekomst vaste doelarchitectuur die voldoet aan de vastgestelde I-strategie.
5. In kader van genoemde punten 1 t/m 4 werken in teams van IT specialisten waaruit al deze werkzaamheden integraal en in samenhang worden uitgevoerd.

4. Opleiding
1. Je hebt een HBO niveau en kennis van informatievoorziening, technische infrastructuur, bedrijfsprocessen en het plannen, opzetten en uitvoeren van complexe projecten binnen de technische infrastructuur (minimaal 5 jaar relevante ervaring). Daarnaast heb je ervaring met IT Projecten.

5. Werkervaring
1. Kennis van informatievoorziening, technische infrastructuur, bedrijfsprocessen en het plannen, opzetten en uitvoeren van complexe projecten binnen de technische infrastructuur (minimaal 5 jaar relevante ervaring).
2. Je hebt minimaal 5 jaar kennis en ervaring van de ITIL processen en projectmethodieken zoals Prince2.
3. Je hebt kennis over en ervaring met de opzet van datacenters inclusief datacenter migraties.
4. Beschik over aantoonbare kennis en ervaring (minimaal 3 jaar) met datacenter architecturen en – netwerken en Life Cycle Management Projecten (LCM) binnen de infrastructuur.
5. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het opzetten en leiden van multidisciplinaire teams en projecten inclusief plannen.

6. Competenties
1. Je beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit en geen 8 tot 5 mentaliteit. Je bent toegankelijk, communicatief vaardig, pragmatisch en beschikt over de nodige organisatiesensitiviteit.
2. Signaleert en herkent complexe wensen van opdrachtgever en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen binnen de scope van de opdracht.
3. Je bent een echte teamspeler en weet je eigen team te motiveren en dient als sparringpartner voor de andere medewerkers in het programma.
4. Proactief rapporteren over de voortgang (maand en week rapportages) en risico’s.
5. Analyse en oordeelsvorming. Resultaat- en oplossingsgericht.
6. Afspraak is afspraak mentaliteit.

7. Wensen
1. Als pre geldt dat je vertrouwd bent met de opzet/beheer binnen de Overheid Data Centers (ODC’s) en de bestaande datacenter architectuur.