Teamlead Functioneel Beheer – interim #KRTZ0891962

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 december 2022
Reageren tot 6 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 februari 2024
Aantal uur 32 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 85 - € 90 per uur
Salaris €6.000 - 6.500 per maand
Branche Onderwijs | Educatie, Wetenschap | Onderzoek

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

 

 

1. Functiebeschrijving

De functie Teamlead Functioneel Beheer heeft als belangrijkste taak het faciliterend management van de functioneel beheerteams IAM, TOPdesk, Digital Workspace, CRE/FM en overig. Je komt te werken binnen de afdeling Informatiemanagement van de directie ICT. Je werkt nauw samen met de Teamlead Functioneel Beheer voor M365, met de Product Managers voor IAM, TOPdesk en Digital Workspace en met de Managers Shared Service Center ICT.

Opdrachtomschrijving

Als teamlead functioneel beheer ben je de HR verantwoordelijke people manager van het team en geef je richting aan de verdere ontwikkeling van je medewerkers. Het team bestaat uit verschillende kleinere functioneel beheer teams. Samen met je collega teamlead faciliteer je een team van in totaal 15 medewerkers. Je creëert optimale condities voor het zo zelfstandig mogelijk uitvoeren van taken van je medewerkers. Samen met de Product Managers ben je de verbinder tussen de resultaten van de organisatie en de behoeftes van je medewerkers, en geef je op een inspirerende manier richting aan de werkzaamheden van de teams. Ook zorg je voor een goede organisatie van het team, waarborg je een juiste werkprivé-balans en besteed je aandacht aan de talenten en ontwikkelpunten van jouw mensen. Je draagt zorg voor het goed doorlopen van de Resultaat- & Ontwikkelcyclus van je medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent en eventuele inhuur voor deze functioneel beheer teams.

Als Teamlead zorg je voor een optimaal functionerend team, waarbij de belangen van de eindgebruikers (zoals gebruiksvriendelijkheid en beschikbaarheid van de door de teams onderhouden applicaties) centraal staat. Hierbij draag je zorg voor een goede kennisdeling en samenwerking binnen het team en met de rest van de directie ICT. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw teams optimaal bijdragen aan de kwaliteit en toegevoegde waarde van de dienstverlening.

Tot slot zal je in deze functie meedenken en meehelpen om gezamenlijk richting te geven aan de verdere ontwikkeling en toekomst van functioneel beheer, de dienstverlening en de afdeling Informatiemanagement ICT.

Kennis en ervaringseisen

Om aan de functie goede invulling te geven, zijn wij op zoek naar iemand met de volgende ervaring en competenties:

– HBO/WO-niveau.

– Aantoonbare ervaring/affiniteit met werken in een (hoger)onderwijsomgeving en/of een complexe en politieke organisatie.

– Ervaring met het aansturen van een team bij hun werkzaamheden en hun professionele ontwikkeling.

– Aantoonbare ervaring/affiniteit met verandertrajecten, procesgericht werken en projectmanagement, kennis van BiSL/ITIL is een pré.

 

Extra info

  • De termijn van de inhuur is: begin/half februari voor 32 a 40 uur per week voor minimaal 1 jaar.
  • Het maximale uurtarief: €90
  • De interviews vinden plaats op: 10 januari tussen 14.00-17.00 uur.

– Werkervaring in de rol van manager/coördinator functioneel beheer of functioneel beheerder is een pré.

– Belangrijke competenties voor deze functie zijn mensgerichtheid, empathisch leiderschap, organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als het Engels).

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Etten-Leur    Uiterste reactiedatum: 12 feb 2023    Expertise: Recruitment support, Overig (Recruitment), Overig (Administratief), Overig (HRM)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 8 feb 2023    Expertise: Informatie analist, Overig (ICT - Data & Analyse), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 8 feb 2023    Expertise: Informatie analist, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Houten    Uiterste reactiedatum: 6 feb 2023    Expertise: Service delivery manager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)

Onze partners