Studerende Communicatie Kanjer gezocht #KRTZ7010131

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 december 2022
Reageren tot 5 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 12 uur, 16 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO, HBO
Salaris €2.500 - 3.000 €2.000 - 2.500 Marktconform per maand
Branche Bouw | Vastgoed

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een werkstudent Communicatie medewerker:

De organisatie is een prachtige, ongecompliceerde club en staat open voor nieuwe frisse vibes. Zoek je uitdaging en wil je met jouw kwaliteiten en spirit het verschil bij ons kunnen maken, dan plannen wij heel graag een date met jou.

Duties: Studerende Communicatie Kanjer gezocht!

Ben jij die talentvolle communicatie kanjer, en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan met een internationaal karakter? Dan hebben wij jou iets moois te bieden! Wij staan te springen om een enthousiaste Marketing – Communicatie medewerker/student, die een positieve bijdrage aan zowel onze interne- als externe communicatie kan leveren. Voor de duur van zeker een jaar, zoeken wij voor 12-16 uur per week een startende communicatie collega die, samen met ons, de organisatie wil representeren. Indeling van uren zijn naar wens en in overleg.

Aanleiding: Wij bestaan volgend jaar 100 jaar en dat vraagt om extra aandacht, advertisement en een mooie nog te creëren campagne. Het perfecte moment dus om aan boord te komen, en te stralen in jouw vakgebied! Samen met jou willen we naar verbeterpunten op gebied van Marketing en Communicatie kijken, en geven je hiervoor alle vrijheid voor eigen input en initiatief. Nieuwe kennis en inzichten op het gebied van Social Media, ontwerp van website(s), documentatie, vormgeven van beeldmateriaal en meedenken over een optimale branding van het merk, zijn van harte welkom.

 

FUNCTIE EISEN- WENSEN:

Wij zoeken een collega die natuurlijk bijzonder creatief is, zijn/haar hand niet voor het gebruik van creatieve grafische software omdraait (denk aan bijv. Adobe Photoshop en InDesign), een mooie tekst kan schrijven en oog heeft voor beeld (video’s, visuals). Kan jij ons content aanleveren, waarmee wij ons marketing – acquisitie traject naar een hoger niveau kunnen tillen, dan ontmoeten wij je graag.

  • Natuurlijk is het uitstekend beheersen van zowel de Nederlandse- als Engels taal (woord en schrift) niet onbelangrijk. Met een nieuwsgierige houding zoek je naar creatieve invalshoeken, zonder daarmee de merkidentiteit uit het oog te verliezen. Je ziet communicatiekansen, weet ons daarvan te overtuigen en weet deze dan met jouw expertise concreet te maken; top! Daarnaast heb je, net als wij, een echte hands-on mentaliteit; dagelijkse ‘klusjes’ pak je fluitend op.
  • Master- of Bachelor in Marketing & Communicatie, of op dit moment studerend.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL of ENG en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Tilburg    Uiterste reactiedatum: 5 dec 2023    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 dec 2023    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 dec 2023    Expertise: Change manager, Organisatieadviseur, Implementatiemanager, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2023    Expertise: Product owner, Scrum master ICT, Overig (Projectmanagement), Product owner

Onze partners