Strategisch Inkoper #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 25 juli 2018
Reageren tot 30 juli 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 6 augustus 2018
Eind datum 31 december 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Strategisch Inkoper Retail
Jij krijgt energie van de beste deal binnenhalen en zorgt ervoor dat jouw interne klant optimaal wordt geserviced. Zet die energie om in jouw sollicitatie op de vacature van Strategisch Inkoper Retail.

Jij maakt het mogelijk
Als Strategisch Inkoper binnen het Retail Procurement team ben je verantwoordelijk voor het inkooptraject van producten en diensten omtrent Marketing & Communicatie, Business Services (facturatie en financiële dienstverlening), Sales en duurzame, gerelateerde producten en diensten.

Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als Strategisch Inkoper Retail je rol als het gaat om:
• Het complete inkoopplaatje van A tot Z: van het uitvoeren van (e-) tenders, tot en met de contractonderhandeling en het leveranciersmanagement
• Het beheren van diverse spendcategorieën vanuit een total cost of ownership perspectief
• Het uitvoeren van diverse spend- markt- en KPI analyses om zo grip te houden op het leverancierslandschap
• Het implementeren van leverancierscontracten- en relaties

Hier gebeurt het
Je versterkt de internationale afdeling Business Services in Europa. Jouw team, Retail Procurement Benelux (6 fte), richt zich voornamelijk op Nederland en België. De collega’s van dit team bundelen hun krachten om optimaal waarde toe te voegen aan Marketing, Sales en Innovatie afdelingen. Benieuwd wat dit team kenmerkt? Collega’s met een leuke mix aan persoonlijkheden en expertises. En qua werk? De enorme diversiteit aan vragen die er vanuit de business komen: “De ene dag ben je bezig met de inkoop van een marketing campagne met daarin een BN’er, de andere dag schakel je bijvoorbeeld met een payment provider of een leverancier”, zo geeft de Teamlead Retail Procurement aan.

Jij hebt het
Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.

Wat je verder nog in huis hebt:
• HBO / WO diploma richting Bedrijfskunde, Supply Chain Management;
• NEVI 1/Professional is een must, Nevi 2/Expert is een pré;
• Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als strategisch (retail) inkoper in een complexe omgeving
• Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden. Spreek je ook Duits? Dann ist das ganz schön!

Daarnaast zijn we op zoek naar een speciaal pakketje aan competenties en capaciteiten. Zo ben je een sterke onderhandelaar, een echte teamplayer en heb je een can-do mentaliteit. Je bezit voldoende organisatiesensitiviteit en weet ook je weg te vinden in een politiek speelveld.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners