Sr. Projectleider IT | KROOTZ Interim & ZZP

Sr. Projectleider IT #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 31 juli 2018
Reageren tot 13 november 3600
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 27 augustus 2018
Eind datum 31 december 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
Branche Onderwijs | Educatie
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Omschrijving
Senior projectleider met ervaring in complexe IT-projecten. De organisatie zoekt per direct een senior projectleider, met ruime ervaring met ICT projecten, op het gebied van webapplicaties en/of kantoorautomatisering

Innovatieve Projecten
De afdeling Innovatieve Projecten (IP) van de sector Innovatie & Ontwikkeling heeft als hoofdtaak het uitvoeren van strategische projecten, veelal met een sterke ICT-component. De projecten zijn uiteenlopend van aard, het kan gaan om complexe softwareontwikkelingsprojecten, maar ook om hardware- of gebouwprojecten. De projecten worden uitgevoerd ten behoeve van verschillende doelgroepen. De afdeling IP bestaat uit een groep projectleiders, een team van informatieanalisten en ondersteuning van project- en programmamanagement. Samen bezitten zij de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor het uitvoeren van grote complexe projecten.

Uit te voeren werkzaamheden
Het managen van (clusters van) complexe projecten en het aansturen en begeleiden van projectteams.
Je stelt projectvoorstellen en projectinitiatiedocumenten op en zorgt voor de inpassing van nieuwe ontwikkelingen en methoden in de project-uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de eindresultaten van projecten binnen de gestelde scope, planning en het budget. Rapportage vindt plaats aan de opdrachtgevers, stuurgroepen en aan het hoofd van de afdeling.
Je zal projectleider zijn van de volgende 2 ICT projecten:
• Zend/PHP/RH7 migratie; dit betreft een urgent project waarin een beveilingsprobleem met de huidige website infrastructuur (PHP) vernieuwd moet worden voor het einde van het jaar.
• Pilot/vernieuwing KA; Voor de ondersteuning, projectmatige aanpak en implementatie van de nieuwe kantoorautomatisering, met pilot I&I.

Kennis, ervaring en competenties
Wat vragen wij?
• Academisch werk- en denkniveau
• Minstens vijf jaar aantoonbare ervaring met het leiden van (clusters) complexe ICT projecten, op het gebied van webapplicaties en/of kantoorautomatisering.
• Gecertificeerd in Prince2 Practitioner
• Kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het terrein van informatietechnologie in bibliotheken en bibliotheeksystemen.
• Groepsgericht leiding kunnen geven
• Resultaatgericht, initiatiefrijk, omgevingssensitief
• Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 20 jan 2022    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Projectmanager ICT, Projectmedewerker
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 20 jan 2022    Expertise: Incident manager, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 26 jan 2022    Expertise: Data analist, Data consultant
Locatie: Haarlem    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Inkoper, Overig (Inkoop & Procurement)

Onze partners