Sr. Marketeer #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 5 maart 2018
Reageren tot 13 maart 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 april 2018
Eind datum 1 juli 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
Branche Zakelijke dienstverlening
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Omschrijving opdracht:

De Senior Marketeer draagt bij aan het succesvol uitvoeren van een programma waarbij de de organisatie op een campagnematige manier de verschillende segmenten en doelgroepen actief gaat benaderen om ze kennis te laten maken met onze producten en diensten. De Senior Marketeer is verantwoordelijk voor het bedenken en realiseren van (vernieuwende) marketing concepten en (online) campagnes en de vertaling van de verschillende proposities naar middelen. De Senior Marketeer verzorgt de middelen die nodig zijn om de campagnes succesvol uit te voeren om een groter bereik te realiseren: Vertalen van proposities naar succesvolle campagnes. Meten van effectiviteit van de verschillende proposities en het doen & realiseren van verbetervoorstellen voor optimalisatie van de output. Bovenstaande ambities moeten tot uiting komen in een groter bereik en hogere waardering bij met name hetsegment Corporate Clients. Opzetten van campagnes voor deze doelgroep. Daarnaast:

Stelt planningen op en weet deze te vertalen naar organisatie, middelen en mijlpalen;

– Draagt periodiek verantwoording af over voortgang, risico’s, knelpunten, en draagt alternatieven aan.

Je werkt intensief samen met communicatieadviseurs, productmanagers en onderhoudt actief contact met interne collega’s en externe leveranciers. Je maakt deel uit van de afdeling Marketing, Business Intellingence & Events en rapporteert aan de manager van deze afdeling.

Wat vragen wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft empathisch vermogen, is resultaatgericht, creatief, verbindend en zeer gericht op samenwerking. De kandidaat beschikt over ruime ervaring in (operationele) marketing & campagne management. Een echte allrounder die senior ervaring heeft op de volgende gebieden: 

– Aantoonbare ervaring in marketing;

– Ervaring met het zelfstandig opstellen van marketingplannen & promotionele campagnes;

– Ervaring in het succesvol uitvoeren van marketing- en communicatie projecten in de zakelijke markt;

– Ervaring in het analyseren van marktgegevens om nieuwe proposities te ontwikkelen;

– Ervaring in het succesvol ontwikkelen en uitvoeren van campagnes om new business te genereren (persoonlijke verkoop, e-­mail marketing, sms, dedicated sites etc).

De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 3 dec 2020    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), DIV medewerker, Overig
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)

Onze partners