Specialist Consumptieve Financieringen

This job has been Expired

Specialist Consumptieve Financieringen

 • Publicatie datum:1 oktober 2017
 • Aantal keer bekeken 1722
0 Reacties
 • Opleidingsniveau VMBO, MBO, HBO
  Ervaringsniveau Junior, Medior, Senior
  Aantal uur per week 9 tot 16 uur, 17 tot 24 uur, 25 tot 32 uur
 • Start datum 01 November 2017
  Eind datum 01 September 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
eindhoven
Opdracht omschrijving

Specialist Consumptieve Financieringen (12-36 uur)

 

Reageer zo snel mogelijk. De eerst passende kandidaat wordt voorgesteld.

Beschikbaarheid

Het specialistenteam Consumptieve Financieringen is op zoek naar nieuwe medewerkers die wekelijks voor minimaal 12 uur beschikbaar zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7.00-18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is een beschikbaarheid van minimaal 32 uur benodigd.

 

De functie

Als specialist Consumptief Financieren ben je expert op het gebied van financieringen binnen de ‘virtuele bank’. De eerste behandelaar van alle financieringsaanvragen die onze particuliere klanten via de directe kanalen bij ons indienen. Je bent in staat om op uiterst secure wijze de maximale leencapaciteit voor de klant te bepalen. Je inventariseert de behoefte van de aanvrager, zijn financiële positie met de daarbij behorende risico’s. Je beoordeelt de opgevraagde documenten en bepaalt of de aanvraag kansrijk is. Vervolgens zorg je ervoor dat je collega’s over alle informatie beschikken om de klant van het juiste advies en product te voorzien. Je voert accuraat de administratieve afwikkeling uit tot aan de uitboeking.

 

Onze afdeling

De klantenservice is de plaats waar alle klanten, zowel particuliere als zakelijke klanten, via virtuele live kanalen terecht kunnen voor dagelijkse bankzaken. De doelstelling van deze nieuwe organisatie is zorgen voor een 9+ klantbeleving door gewone dingen ‘buitengewoon’ goed te doen.

 

Het Competence Center Consumptief is een specialistenteam. Dit medewerkers uit dit team zijn specialist op het gebied van consumptieve financieringen. Zij zorgen voor een zorgvuldige behandeling van financieringsaanvragen en zijn hierbij alert op fraudesignalen. Het specialistenteam werkt van maandag t/m vrijdag van 07.00-18.00 uur. In de toekomst worden de openingstijden uitgebreid, dus het is belangrijk dat je ook buiten kantoortijden beschikbaar bent.

 

Wij vragen

• HBO/WO werk- en denkniveau
• WFT Basis en WFT Consumptief diploma
• Affiniteit met consumptieve financieringen

Je bent communicatief sterk en op professionele en eenduidige wijze leg je je bevindingen vast. Je zorgt voor een heldere communicatie naar klanten en collega’s bij de lokale bank. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, zowel met collega’s binnen het team als daarbuiten. Hierbij ben je goed in staat om gevraagd en ongevraagd feedback te geven. Je beschikt over een gezonde dosis lef en hebt daadkracht en overtuigingskracht.

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’, en in de volgende competenties:
• Communicatiekracht
• Organiseren en monitoren
• Resultaten realiseren

 

Wij bieden

• De functie is ingedeeld in functiegroep 5 met bijbehorend salaris, gedurende de inwerkperiode start je in functiegroep 4.
• De inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring