Senior medewerker Risk & Assurance #KRTZ9965323

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 december 2019
Reageren tot 16 december 2019
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 mei 2020
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris €3.000 - 3.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De Senior medewerker Audit Risk & Assurance wordt ingezet voor het project Bestuurlijke Verantwoordingen 2019 (hierna: BV). In de BV worden met name de Eigenbijdrageregelingen (Wlz en Wmo) en de Burgerregelingen gerapporteerd. De Senior medewerker Audit Risk & Assurance ondersteunt de projectleider BV bij het volledige traject van het samenstellen van de BV. Je levert een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van het jaarwerkdossier ten behoeve van de externe accountantscontrole. Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden bestaat uit het vaststellen van de juistheid en volledigheid van de door de 1ste lijn (primaire processen) aangeleverde documentatie en het reviewen van gegevensgerichte interne controlewerkzaamheden (w.o. met name steekproeven).

Belangrijke criteria zijn: expertise (accountancy, wetgeving jaarverslaggeving), samenwerken, communiceren, besluitvaardigheid en accuraatheid. Kennis van de zorg, subsidieregelingen en Wlz en Wmo is pré. Ervaring met interne auditwerkzaamheden van complexe regelgeving van grote uitvoeringsinstanties, zoals bijvoorbeeld: UWV, SVB, DUO en/of toeslagen van de Belastingdienst strekt tot aanbeveling.

De in te zetten Senior medewerker Risk & Assurance regisseert op soepele wijze de beantwoording door de 1ste lijn van de vragen die door de externe accountant in het kader van de controle van de BV worden gesteld. Je bent hands-on, en werkt projectmatig en gestructureerd, waarbij de belangen van zowel interne als externe stakeholders goed in het oog worden gehouden.

Je bent in staat om op soepele wijze te schakelen tussen de interne organisatie, onze externe accountant en je collega’s van de 2e lijn, waarbij je focus steeds gericht blijft op het behalen van het vereiste eindresultaat binnen de gestelde planning. Je bent gewend om onder tijdsdruk te presteren en weet goed onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. Waar nodig en mogelijk neem je zelf initiatief.

Tenslotte verleen je ondersteuning bij het vertalen van de aanbevelingen van de accountantsverslag bij de BV 2018 naar maatregelen voor het project BV2019 en de 1ste lijn.

Het bovenstaande vereist naast een flexibele instelling vooral snel inlezen in veelal complexe zaken in een nieuwe omgeving.

Het profiel

  • Minimaal afgeronde opleiding tot RA, RC of RO (ervaring met werkzaamheden binnen auditteams en/of opstellen rapportages en verantwoordingen binnen rijksoverheid en zbo’s);
  • Minimaal 2 jaar ervaring als RA, RO of RC;
  • Sterke communicatie (mondelinge & schriftelijk);
  • Samenwerken en verbinding zijn jouw kernkwaliteiten.

We zijn op zoek naar een kandidaat die vanuit expertise het BV 2019-project gaat versterken. Je bevordert de samenwerking, bent in staat krachten te bundelen, vindt synergie zeer belangrijk en stimuleert zelfsturend vermogen en eigen verantwoordelijkheid. Hiernaast ben je organisatiesensitief, ben je van nature een verbinder vanuit je inhoudelijke kennis rondom de jaarverslag wetgeving en/of bestuurlijke verantwoording.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners