Senior Medewerker Organisatie HRM #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 december 2017
Reageren tot 11 december 2017
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 januari 2018
Eind datum 31 december 2018
Opleidingsniveau Universitair | WO
Ervaringsniveau Senior
Branche Overheid
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

De sector Huisvesting maakt deel uit van de Dienst Facility Management. De sector bestaat uit vier onderdelen: Ruimtemanagement, Projectmanagement, Technisch beheer en het Uitvoeringsprogramma. De sector Huisvesting faciliteert alle afdelingen bij de realisatie van haar huisvestingsbehoefte op zowel functioneel, financieel als technisch gebied. De vorming en het ontstaan van het nieuwe dienstverleningsconcept stellen andere eisen aan de Sector Huisvesting. Dit gegeven, gecombineerd met de doelstelling om vanaf 2025 € 76,5 miljoen per jaar op de huisvesting te besparen, maakt een grote vastgoedoperatie bestaande uit honderden projecten noodzakelijk. Dit vraagt om goed vastgoedmanagement en een versterking van de organisatie. Hoge kwaliteit, duurzaamheid, politiek en bestuurlijk krachtenveld zijn hierbij van essentieel belang.

Doelstelling

Als Senior Medewerker O&O draag je bij aan de ontwikkeling van de sector Huisvesting. In het deelprogramma O&O zorg je primair voor de begeleiding bij het realiseren van de nieuwe organisatiestructuur door onder andere het doorlopen van vastgestelde procedure, begeleiding bij de werving en selectie en het opstellen van teamplannen. Je werkt hiervoor nauw samen met onder andere de teamchefs en de Dienst HRM.

De sector Huisvesting maakt deel uit van de Dienst Facility Management (FM). De sector bestaat uit 4 onderdelen: Ruimtemanagement, Projectmanagement, Technisch beheer en het Uitvoeringsprogramma. Als Senior Medewerker O&O val je onder de Programmamanager van het uitvoeringsprogramma.

Verantwoordelijkheden

De vakinhoudelijke taken betreffen onder meer:

Adviseren over en begeleiden bij Procedure B;

Adviseren over en begeleiden bij de werving & selectie;

Adviseren en opstellen teamplannen;

Adviseren over en opstellen en implementeren van plan van aanpak ten aanzien van mobiliteit en onboarding.

Eisen:

  1. In de afgelopen 3 jaar, ervaring als jurist bij een publieke organisatie met meer dan 40.000 medewerkers.
  2. In de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie van minimaal 40.000 medewerkers.
  3. in de afgelopen 3 jaar sprake is van:Ervaring met organisatieontwikkeling binnen de afdeling huisvesting bij een publieke organisatie met een landelijke dekking met meer dan 40.000 medewerkers.
  4. Afgeronde WO opleiding in de richting van Strategisch HRM, Bedrijfskunde of Arbeidsrecht
  5. In de afgelopen 3 jaar, aantoonbare ervaring met het schrijven van een O&F-rapport bij een publieke huisvestingsorganisatie.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 3 dec 2020    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), DIV medewerker, Overig
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)

Onze partners