Senior Medewerker Organisatie HRM

Senior Medewerker Organisatie HRM

 • Publicatie datum:1 december 2017
 • Aantal keer bekeken 4955
0 Reacties
 • Opleidingsniveau Universiteit
  Ervaringsniveau Senior
  Aantal uur per week 9 tot 16 uur
 • Start datum 01 January 2018
  Eind datum 31 December 2018
  Branche ervaring Overheid
Rotterdam, Nederland
Opdracht omschrijving

Opdracht omschrijving

De sector Huisvesting maakt deel uit van de Dienst Facility Management. De sector bestaat uit vier onderdelen: Ruimtemanagement, Projectmanagement, Technisch beheer en het Uitvoeringsprogramma. De sector Huisvesting faciliteert alle afdelingen bij de realisatie van haar huisvestingsbehoefte op zowel functioneel, financieel als technisch gebied. De vorming en het ontstaan van het nieuwe dienstverleningsconcept stellen andere eisen aan de Sector Huisvesting. Dit gegeven, gecombineerd met de doelstelling om vanaf 2025 € 76,5 miljoen per jaar op de huisvesting te besparen, maakt een grote vastgoedoperatie bestaande uit honderden projecten noodzakelijk. Dit vraagt om goed vastgoedmanagement en een versterking van de organisatie. Hoge kwaliteit, duurzaamheid, politiek en bestuurlijk krachtenveld zijn hierbij van essentieel belang.

Doelstelling

Als Senior Medewerker O&O draag je bij aan de ontwikkeling van de sector Huisvesting. In het deelprogramma O&O zorg je primair voor de begeleiding bij het realiseren van de nieuwe organisatiestructuur door onder andere het doorlopen van vastgestelde procedure, begeleiding bij de werving en selectie en het opstellen van teamplannen. Je werkt hiervoor nauw samen met onder andere de teamchefs en de Dienst HRM.

De sector Huisvesting maakt deel uit van de Dienst Facility Management (FM). De sector bestaat uit 4 onderdelen: Ruimtemanagement, Projectmanagement, Technisch beheer en het Uitvoeringsprogramma. Als Senior Medewerker O&O val je onder de Programmamanager van het uitvoeringsprogramma.

Verantwoordelijkheden

De vakinhoudelijke taken betreffen onder meer:

Adviseren over en begeleiden bij Procedure B;

Adviseren over en begeleiden bij de werving & selectie;

Adviseren en opstellen teamplannen;

Adviseren over en opstellen en implementeren van plan van aanpak ten aanzien van mobiliteit en onboarding.

Eisen:

 1. In de afgelopen 3 jaar, ervaring als jurist bij een publieke organisatie met meer dan 40.000 medewerkers.
 2. In de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie van minimaal 40.000 medewerkers.
 3. in de afgelopen 3 jaar sprake is van:Ervaring met organisatieontwikkeling binnen de afdeling huisvesting bij een publieke organisatie met een landelijke dekking met meer dan 40.000 medewerkers.
 4. Afgeronde WO opleiding in de richting van Strategisch HRM, Bedrijfskunde of Arbeidsrecht
 5. In de afgelopen 3 jaar, aantoonbare ervaring met het schrijven van een O&F-rapport bij een publieke huisvestingsorganisatie.