Senior Floorwalker/Coördinator | KROOTZ Interim & ZZP

Senior Floorwalker/Coördinator #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 januari 2018
Reageren tot 17 januari 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Verlenging Onbekend

Opdracht omschrijving

Opdracht
De gezochte Floorwalker senior/Coördinator team floorwalkers maakt deel uit van het Cloud Werkplek team en wordt gevraagd om met het projectteam en klantteam alle specials/ exotische werkplekken werkend opleveren en overdragen aan de beheerorganisatie. Kennis van Windows 10 in combinatie met diverse speciale software is hierbij een vereiste. Extra ondersteuning in de vorm van floorwalkers / migratiemedewerkers. De eindgebruikers hebben gedurende de X periode een nieuwe werkplek gekregen. Dat zorgt voor extra vragen. Het is belangrijk dat eindgebruikers vanaf dag 1 normaal kunnen werken, hier ga jij met een team van ICT-ers voor zorg dragen. Jij fungeert als aanspreekpunt voor de gebruikers en bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle gebruikersvragen en oplossen van problemen die ontstaan n.a.v. de migraties van de werkplekken. Je bent aanwezig op de werkvloer om na de migratie de eerste en meest voorkomende vragen en incidenten van gebruikers op te lossen of door te verwijzen naar de helpdesk of 2e lijns support. Gebruikers weten jou te vinden voor bijvoorbeeld Microsoft- of netwerk issues: Je hebt een goede kennis van Outlook, je weet hoe je gebruikers toegang geeft tot hun agenda, je kunt agenda’s opnieuw synchroniseren en accounts unlocken. De nazorg wordt door jullie zorgvuldig bewaakt en opgevolgd zodat de gebruikers van de nieuwe werkplekken weinig problemen zullen ondervinden.

Eisen
Ondersteuning van eindgebruikers bij implementatie nieuwe werkplekken
Affiniteit met kantoorautomatisering (Microsoft)
Ervaring binnen grote organisaties op een ICT ondersteunende afdeling
Bereid om ‘s ochtends om 7 uur op locatie te starten
Minimaal MBO werk- en denkniveau
Bereid zijn om te reizen.

Wensen
Kan een team floorwalkers aansturen
Kandidaten met ervaring cloud voor overheid genieten de voorkeur

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Coach, Management (Training / Educatie / Coaching), Overig (Training / Educatie / Coaching), Consultant
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 21 jan 2022    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 26 jan 2022    Expertise: Data analist, Data consultant
Locatie: Haarlem    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Inkoper, Overig (Inkoop & Procurement)

Onze partners