Senior Corporate Recruiter #KRTZ4475909

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 januari 2020
Reageren tot 9 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 65 - € 73 per uur
Salaris €3.000 - 3.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche ICT, Zakelijke dienstverlening, Gas | Energie | Water

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Interim Senior Corporate Recruiter ben je verantwoordelijke voor de complete recruitment life cycle, van go-to-market strategie tot het identificeren, sourcen en selecteren van het best passende talent. Jij bent het gezicht naar de (interne) arbeidsmarkt en de business als het om talent gaat. Je bent een jager. Je benadert kandidaten proactief, verwerkt dit nauwkeurig in Success Factors en je bent creatief in het vinden van nieuwe kandidaten. Je weet social media goed in te zetten. 

Naast het beheren en managen van het recruitment proces ben je een gedeelte van je tijd (ongeveer 10%) bezig met het werken aan projecten en/of proces verbeteringen op het gebied van recruitment. Deze projecten kunnen zowel nationaal als internationaal van aard zijn.

De wereld van recruitment gaat snel, de wereld om je heen misschien nog wel sneller. De markt staat voor grote uitdagingen en om in de toekomst succesvol te blijven zoeken wij de beste mensen.
 

Om je te kunnen onderscheiden als Interim Senior Corporate Recruiter zijn we op zoek naar kandidaten die voldoen aan de volgende eigenschappen:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding en 5 tot 8 jaar recruitment ervaring, bij voorkeur in een commerciële, internationale, klantgerichte matrixorganisatie
  • Je bent in staat end-to-end te denken en impact te maken door kennis en ervaring maar vooral door jouw drive, ambitie en passie om het beste resultaat te leveren
  • Je bent gewend om zaken nauwkeurig af te stemmen, de regie te voeren over recruitment processen en op een gepaste wijze te communiceren zowel met kandidaten, hiring managers als stakeholders
  • Met jouw oog voor detail, kwaliteit en risico’s ben je een kei op vlak van procesverbetering
  • Je weet zaken juist in te schatten, over vakgebieden heen te kijken en mensen over landsgrenzen heen te verbinden
  • Je bent een aanpakker, (stijl)flexibel, stressbestendig, beschikt over overtuigingskracht en kunt uitstekend plannen & organiseren
  • Ervaring met projecten en graduate recruitment (in de breedste zin van het woord) is een pre
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners