Senior Communicatieadviseur bij overheidsinstelling (Amsterdam) #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 maart 2018
Reageren tot 26 maart 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 9 april 2018
Eind datum 29 juni 2018
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Senior
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De communicatieadviseurondersteunt het Programma AVG door samen met Concern Communicatie (CC) medevorm te geven aan de communicatiestrategie rond de invoering van de AVG énzelfstandig vorm en inhoud geven aan organisatie-brede communicatieuitingen. De invoeringvan de AVG betekent voor de bedrijfsonderdelen ander gedrag en nieuweprocessen en producten. De bedrijfsonderdelen zijn zelf verantwoordelijk voorde interne communicatie. De gevraagde communicatieadviseur zal samen met CC debedrijfsonderdelen hierbij ondersteunen, samenhang bewaken, regie voeren entoetsen aan de centrale boodschap die samen met CC is geformuleerd.
De complexiteit is groot. De Algemene Verordening Gegevensbescherming bevatjuridische taal en begrippen en de communicatie daarover moet in voormedewerkers en klanten duidelijke taal plaatsvinden. De complexiteit wordt ookvergroot doordat de AVG alle bedrijfsonderdelen raakt en daardoor ook te makenheeft met divers specifiek vakjargon. Daarnaast moet communicatie awareness inde organisatie creëren voor de nieuwe en strengere kaders die vanaf 25 meigelden voor de verwerking van persoonsgegevens.

Doel van de functie:
Het pro-actief adviseren van het divisiemanagement over de strategie en aanpakvan de interne communicatie ten behoeve van de divisie. Het voeren van regie opde communicatie van de divisie Bijdragen aan concerncommunicatie, en eroptoezien dat er binnen de divisie gewerkt wordt in overeenstemming met hetcentraal vastgestelde communicatiebeleid.

Geeft vanuit het vakgebiedcommunicatie mede vorm aan de gewenste cultuurverandering binnen debedrijfskernfunctie en zorgt voor passende aansluiting van decommunicatiemiddelen

Vakinhoudelijke competenties.
Academisch werk- en denkniveau, gekoppeld aan minimaal een Hbo-opleiding op hetgebied van Communicatie, Organisatie- of bedrijfskunde, Marketing, CommerciëleEconomie.
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als communicatieadviseur.
In bezit van een diploma op (minimaal) beroepsniveau C, zoals beschreven in deberoepsniveauprofielen van de beroepsvereniging voor communicatie.

Eisen:

Minimaal 10 jaar werkervaring als communicatieadviseur
Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 4 pagina’s
Je bent inzetbaar voor 20 uur per week

Wensen
Heeft bij voorkeur een opleidingsachtergrond in één van de volgende richtingen:communicatiewetenschappen, commerciële economie, marketing, sociale- enorganisatiepsychologie, taal en letterkunde.
Functioneert op academisch werk- & denkniveau. Toon dit duidelijk aan in uwCV in het aantal jaren werkervaring. U kunt slechts één van onderstaandekeuzemogelijkheden aanvinken

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nieuwegein    Uiterste reactiedatum: 30 nov 2020    Expertise: Administratief medewerker, Overig
Locatie: Papendrecht    Uiterste reactiedatum: 24 nov 2020    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 29 nov 2020    Expertise: Salarisadministrateur, Overig
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 25 nov 2020    Expertise: HRM adviseur, Overig (HRM)

Onze partners