Secretaresse

Secretaresse

 • Publicatie datum:12 januari 2018
 • Aantal keer bekeken 1471
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO
  Ervaringsniveau Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 22 January 2018
  Eind datum 31 March 2018
  Branche ervaring Onderwijs | Educatie, Zorg | Welzijn
Utrecht, Netherlands
Opdracht omschrijving

Functieomschrijving                       
De manager Onderwijs & Onderzoek, tevens Hoogleraar Immunologie en infectieziekten, is eindverantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijs aan  studenten en  het onderzoek in een academische setting. Daarnaast heeft de Hoogleraar een eigen onderzoeksgroep, met veel contacten op zowel nationaal en internationaal niveau. In deze functie ondersteunt u de Hoogleraar direct en in de breedste zin van het woord.                              
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar die ene veelzijdige duizendpoot, die met de nodige ervaring, flair en pit taken tot een goed einde weet te brengen. U  draait daarnaast uw hand niet om voor complex agendabeheer, beleeft plezier aan ondersteuning in de breedste zin van het woord en neemt met een proactieve houding werk uit handen. U werkt secuur en excelleert bij een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. U beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect, ook schriftelijk. U bent communicatief sterk en charmant in de omgang en fungeert graag als representatief aanspreekpunt, voor zowel interne en externe relaties.
Schoevers (of een vergelijkbare opleiding) en werkervaring op HBO-niveau zijn een absolute must. Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.