Scrum Master

This job has been Expired
Tacs
  • Publicatie datum: 21 september 2017
  • Reacties 0
  • Aantal keer bekeken 372
Opdracht overzicht

Maurits van Oranje, Gebroeders DeWitt,Hendrik Casimir I vanNassau-DietzPiet Hein,Maarten Harpertszoon TrompMichiel de Ruyter, allemaal namen die belangrijk zijn geweest voor onze Nederlandse geschiedenis. Namen van formaat van personen die kundig waren en stoutmoedig. Zij hebben er voorgezorgd dat wij in Nederland veilig zijn en een welvarende natie zijn. Vooral veiligheid en welvarend blijven is erg belangrijk. Wil jij jouw ICT expertiseinzetten om Nederland veilig en welvarend te houden? Schrijf dan mee aan onzegeschiedenis en reageer op de volgende aanvraag:  

De afdeling implementeert momenteel Agile binnen haar afdeling. Het betreft niet alleen Agile werkwijzen, zoals scrum, maar ook de bijbehorende cultuurverandering, waarbij we het beste uit de medewerker willen halen.

Er is behoefte aan ondersteuning van een Agile-coach op drie gebieden:

1. Cultuurverandering De afdeling moet zich ontwikkelen naar een flexibele en wendbare organisatie waarin mensen samenwerken om steeds beter in te spelen op wensen en behoeftes van gebruikers.

2. Teamontwikkeling.Binnen AenA wordt gewerkt in zelfsturende teams, die op een Agile wijze samenwerken om kort cyclisch in nauwe samenwerking met gebruikers frequent producten op te leveren.

3. Coach de coach.Het implementatieteam Agile en de Scrum Masters van de Agile teams hebben hulp nodig om beter te worden als coach om daarmee de (nieuwe) teams als geheel te verbeteren. 

Eisen.1. Minimaal 3 jaar ervaring als adviseur op het gebied van Agile

2. Minimaal 3 jaar Coach ervaring, zowel op team als individueel niveau;

3. Minimaal 3 jaar ervaring als Professional Scrummaster op meerdere teams.  

Wensen.

1. Meerjarige ervaring in met proces- en verandermanagement bij grote organisaties en/of overheid

2. Bewezen ervaring met implementaties en borgen van verbeteringen in organisaties

3. Afgeronde opleiding in de richting van informatica en/of bedrijfskunde

4. Ervaring met het faciliteren van workshops5. Ervaring met het coachen van scrummaster of productowner

Plaats van uitvoering:  Utrecht regio