Sales Support Medewerker | KROOTZ Interim & ZZP

Sales Support Medewerker #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 oktober 2018
Reageren tot 24 oktober 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 29 oktober 2018
Eind datum 29 januari 2019
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je hebt de drive om sales processen in te richten en te optimaliseren. Je bent gestructureerd met oog voor commerciële KPI’s & kwaliteit. 
Jij maakt het mogelijk
Binnen het commerciële team van sales en channelmanagement word je gezien als de expert op gebied van sales processen. Je wordt gestimuleerd om proactief verbeteringen op te pakken die zorgen voor een maximaal sales resultaat tegen optimale kosten. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de interne sales organisatie en werkt nauw samen met verschillende bedrijfsonderdelen. Je wordt onderdeel van een enthousiast team in een commerciële omgeving.
Je gaat werken in een team van enthousiaste en commercieel gedreven collega’s met allen een eigen specialisme binnen en voor de diverse sales kanalen. In de functie van Sales Support Officer werk je nauw samen met interne afdelingen zoals Marketing. Je bent tevens een verbindende factor tussen de interne organisatie en de verschillende saleskanalen.
Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als Sales Support Officer je rol als het gaat om:
• Sturing op verhoging (sales)kwaliteit waaronder maar niet uitsluitend klantwaarde, marge, levensduur klanten en betaalwijze(n)
• Verantwoordelijk voor adequate en actuele overall kanaal/ partner overstijgende sales(budget) gerelateerde rapportage- & procesinrichting en beheer(sbaarheid);
• Verantwoordelijk voor het op adequate wijze initiëren en doorvoeren van verbeteringen in het kader van sales (budget) gerelateerde (proces)wijzigingen binnen interne organisatie en bij externe salespartners die bijdragen aan sales (partner)doelstellingen.
• Verbeteren van kwaliteit en klant- en partnertevredenheid binnen sales gerelateerde processen door het elimineren van grondoorzaken van bedreigingen en issues en initiëren en acteren op kansen en (partner en sector)ontwikkelingen.
Hier gebeurt het!
Je versterkt het team Sales Support. De 9 collega’s van dit team bundelen hun krachten om een maximaal sales resultaat te realiseren tegen optimale kosten. Benieuwd wat dit team kenmerkt? De drive om te blijven verbeteren met focus op de klant en kwaliteit.
Jij hebt het
Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën en voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen.
Wat je verder nog in huis hebt
• HBO werk- en denkniveau met minimaal MBO+ afgeronde opleiding
• Aantoonbare kennis van en ervaring met structureren en verbeteren van processen, lean en kwaliteitsmanagement
• 1-3 Jaar werkervaring binnen een commerciële omgeving
• Kennis en ervaring met producten en diensten van de merken van de Consumenten Retail Organisatie
Daarnaast zijn we op zoek een speciaal pakket aan competenties en capaciteiten. Zo ben je commercieel, communicatief zeer vaardig en ben je in staat in de details te duiken maar tegelijkertijd het complete plaatje te blijven overzien! Je weet hoe je interne stakeholders benaderd en bent in staat op de juiste manier met hen te communiceren en – indien nodig – te overtuigen.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Lelystad    Uiterste reactiedatum: 21 sep 2021    Expertise: Secretaresse, Overig (Secretarieel)

Onze partners