Recruitment Lead Datamanagement #KRTZ9304226

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 november 2022
Reageren tot 20 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 mei 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De Recruitment afdeling is nog een vrij jonge afdeling (1,5 jaar), waardoor we nog aan het bouwen zijn aan de belangrijkste fundamenten. Jouw ervaring rondom datagedreven recruitment, het werken met een ATS systeem en expertise van creatieve oplossingen voor het werven van schaarse doelgroepen (zoals IT) helpen ons verder te bouwen en professionaliseren. Je adviseert ons over wat dat betekent voor processen, verantwoordelijkheden, samenwerking en werkvoorraad. 

Naast het strategische stuk moet de winkel ook open blijven dus we staan dagelijks met onze voeten in de klei. Zoals het schrijven van vacatureteksten, afnemen van intakes, sourcen en deelnemen aan het selectieproces. Het is belangrijk dat je hier graag aan meewerkt. Voor een beetje pionieren schrik je dus niet terug. We hebben veel verschillende soorten functieprofielen: we zoeken bijvoorbeeld regelmatig artsen, it-professionals (functioneel beheerders, informatiemanagers), BI specialisten, maar ook deskundige indicatiestellers (Beoordelaars en Onderzoekers). Allemaal cruciale functies om ook in de toekomst een betrouwbare partner te zijn van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

Ons werk is erg beïnvloedbaar voor politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Hier past een wendbare recruitmentafdeling bij die toekomst- en datagedreven kan werven en snel mee kan bewegen met de richting van de organisatie. 

We zijn niet van eindeloze overleggen of idealistische vergezichten vertalen in vuistdikke plannen.

Een pragmatische aanpak op basis van realistische plannen past meer bij ons. Je werkt nauw samen met HR contractmanager, Teamcoach en recruiters. Naast de intensieve contacten met de hiring managers zoeken we ook de samenwerking met onze andere HR collega’s zoals de HR Businesspartners en Leren & Ontwikkelen. 

Ons project is geslaagd als we als afdeling datagedreven kunnen werken en we stevig gepositioneerd zijn in de organisatie, zodat onze stakeholders ons weten te vinden en kunnen vertrouwen op onze expertise.
 

Gewenste kennis en vaardigheden:
•    Hbo/wo werk- en denkniveau.
•    Een duidelijke visie op strategisch recruitment.
•    5-10 jaar corporate recruitmentervaring (profit en non-profit).
•    Aantoonbare ervaring met het werven van kandidaten met een hbo/wo werk- en denkniveau.
•    Aantoonbare ervaring met het werven van schaarse doelgroepen zoals bijv IT professionals.
•    Ervaring met datagedreven recruitment/implementatie ATS systeem.
•    Ervaring met een Linkedin RS.
•    Je kunt strategisch denken goed combineren met operationele uitvoering.
•    Je beschikt over actuele kennis van de arbeidsmarkt en bent op de hoogte van actuele vakinhoudelijke ontwikkelingen.
•    Analytisch vermogen en adviesvaardigheid.
•    Anticiperen & samenwerken is de sleutel tot recruitment succes, wat maakt dat jij je herkent in de woorden: flexibel, lef, creatief, resultaatgericht en samenwerkend.
•    Flinke dosis creativiteit, doorzettingsvermogen en een doen modus.
•    Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
•    Je bent een open en authentiek persoon met oprechte aandacht voor wat mensen drijft. We werken nauw samen met elkaar en zijn zeer transparant in onze communicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 apr 2023    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 12 apr 2023    Expertise: Consultant, Projectmanager, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 10 apr 2023    Expertise: Management (Communicatie & PR), Communicatieadviseur, Woordvoerder, Overig (Communicatie)

Onze partners