Projectmanager Cyber Security #KRTZ9137638 | KROOTZ Interim & ZZP

Projectmanager Cyber Security #KRTZ9137638

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 31 maart 2021
Reageren tot 1 april 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 95 per uur
Branche Techniek | Engineering
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren en onafhankelijk werkende Cyber ​​Security Project Manager om belangrijke projecten te realiseren die onze Cyber ​​Securit verbeteren.

Ons cyberbeveiligingsprogramma is bedoeld om het cyberbeveiligingsrisico met succes te beheren. Projecten in dit programma dragen bij aan het effectief en efficiënt beschermen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van onze bedrijfskritische processen.

De Projectmanager Cyber ​​Security maakt deel uit van de internationaal opererende Project Management Organization en rapporteert aan de Manager PMO, en heeft functionele rapportagelijnen met ons hoofd van het CIO Office en onze CISO.
 
Als Cyber ​​Security Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor het initiëren, plannen en uitvoeren van projecten met een focus op het verbeteren van Cyber ​​Security voor onze IT en OT, onze sites en kantoren. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van projecten, waarbij je verschillende soorten projectteams aanstuurt binnen de afgesproken scope, kwaliteit, tijd en kosten.

Het applicatielandschap omvat voor een groot deel applicaties op basis van het SAP-platform, maar ook Microsoft (O365, Azure), ServiceNow en WebMethods.

Het werk is wereldwijd, aangezien het hier een internationale organisatie betreft. Je bent vaak, op afstand, betrokken bij en je werkt samen met belanghebbenden uit verschillende bedrijven en wereldwijde functies. Je onderhoudt contact met het senior management, leiding geven aan gedistribueerde projectteam resources en (IT / OT) leveranciers, afstemmen op andere rollen in de IM-functie en de voortgang volgen vaak uitdagende deadlines en budgetten.
Binnen de organisatie wordt gebruik gemaakt van ServiceNow voor IT-project- en portfoliomanagement en ITSM-procescoördinatie.

Functie-eisen

 • 5-10 jaar ervaring in IT- en OT-projectomgevingen, waarvan 3-5 jaar als eindverantwoordelijke projectmanager van Cyber ​​Security-gerelateerde IT- en OT-projecten, bij voorkeur internationaal.
 • Ervaring in de chemische industrie wordt als een bonus beschouwd.
 • Bewezen ervaring met concepten en vraagstukken op het gebied van cyberbeveiliging.
 • CISSP-certificering is een pre.
 • Goed begrip van beveiligingsmethodologie, bijv NIST CSF.
 • Bewezen ervaring in het werken met een breed scala aan interne belanghebbenden en externe IT-leveranciers.
 • Kennis van en aantoonbare ervaring met projectmanagementmethodieken zoals Prince2 of PMBoK (PMI).
 • Ervaring met ServiceNow is een pré.
 • In staat om focus te houden op financiële / administratieve en procedurele aspecten van projecten.
 • Een positieve houding en een inclusieve benadering om partnerschappen op te bouwen, goed georganiseerd en gemotiveerd. Gewend om te werken met deadlines en een goede motivator van teams. Politiek gevoelig.
 • Aantoonbare leiderschapskwaliteiten zoals conflict- en probleemoplossing, met sterk ontwikkelde beïnvloedingsvaardigheden, die zorgen voor de verwezenlijking van projectdoelen met respect voor belanghebbenden en teamleden.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel offline als online, vertrouwd met interacties op alle managementniveaus. Uitstekende Engelse spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Gevoelig voor culturele verschillen.
 • Bereidheid om buiten de reguliere kantooruren te werken vanwege het internationale karakter van de projecten.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners